reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja wróciłam z pracy i padłam. Na godzinę zasnęłam no ale obudziłam się po 2.00 i pracowałam 9,5 godziny. Niby każda ciąża jest inna ale powiem Ci że pamiętam jak mnie zaczęły w pierwszej ciąży piersi boleć i to było ok 6tyg i zupełnie inny ból. Na tym etapie nie biorę tego pod uwagę. No ale jak mówiłam każda ciąża jest inna i trzymam za Ciebie kciuki żeby to było to ;)
Nie dziekuje , zeby nie zapeszac..
Ten cykl czuje stracony!!!
A wiesz ze ja w pierwszej ciazy bol cyckow zaczelam czuc 4 tyg i myslalam,ze to na okres. Bolaly mnie tak i bolaly az po 2 tyg zrobilam test no i bylam juz e 6 tyg ciazy.
A ogolem nic nie czulam.... Nie mam pojecia czy "druga" ciaza bedzie kiedys taka Sama,czy zupelnie inna [emoji1] zawsze mnie to zastanawialo

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Nie dziekuje , zeby nie zapeszac..
Ten cykl czuje stracony!!!
A wiesz ze ja w pierwszej ciazy bol cyckow zaczelam czuc 4 tyg i myslalam,ze to na okres. Bolaly mnie tak i bolaly az po 2 tyg zrobilam test no i bylam juz e 6 tyg ciazy.
A ogolem nic nie czulam.... Nie mam pojecia czy "druga" ciaza bedzie kiedys taka Sama,czy zupelnie inna [emoji1] zawsze mnie to zastanawialo

Taka sama na pewno nie. Ech zostało nam czekać do terminu @ szkoda że nie można przewinąć tego czasu bo to i tak żadne życie czekając na cud ;)

Hej dziewczyny oceńcie ten test owu...
1473789839080.jpg

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1473789839080.jpg
    1473789839080.jpg
    64,8 KB · Wyświetleń: 388
Zuza no pozytyw szybko bierz w obroty męża [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
TYNKA 14.09 - podgląd kropczeków [emoji171][emoji170]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Hej dziewczyny. Urlop matce się skończył i próbuje ogarnąć rzeczywistość i na forum nie wchodzi. Tzn wchodzi i czyta i napisać się ma kiedy[emoji22]
Bum mam nadzieje ze plemniory pomyślnie atakowały albo atakują nadal[emoji12]
Dzol i jak wynik? Czekam z niecierpliwością[emoji7]
Carmen ja ból piersi tez mam teraz przed okresem. A od dawna już ich nie czułam.
U mnie generalnie 37 dc. 12dpo raczej. Okres teoretycznie 15-16 września wiec juz za chwile. Po nocy cycki to czuje bardzo. Wysyp na twarzy i szyi dostałam. Kawa niestety nadal smakuje.. za testuje chyba w czwartek ale tylko dla świętego spokoju. a później poczekam do 40 dc i pójdę do giną jak franc nie będzie. [emoji36] [emoji37]

Napisane na GT-S7580 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Urlop matce się skończył i próbuje ogarnąć rzeczywistość i na forum nie wchodzi. Tzn wchodzi i czyta i napisać się ma kiedy[emoji22]
Bum mam nadzieje ze plemniory pomyślnie atakowały albo atakują nadal[emoji12]
Dzol i jak wynik? Czekam z niecierpliwością[emoji7]
Carmen ja ból piersi tez mam teraz przed okresem. A od dawna już ich nie czułam.
U mnie generalnie 37 dc. 12dpo raczej. Okres teoretycznie 15-16 września wiec juz za chwile. Po nocy cycki to czuje bardzo. Wysyp na twarzy i szyi dostałam. Kawa niestety nadal smakuje.. za testuje chyba w czwartek ale tylko dla świętego spokoju. a później poczekam do 40 dc i pójdę do giną jak franc nie będzie. [emoji36] [emoji37]

Napisane na GT-S7580 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie smutaj, ja tez z objawami okresowymi. Bedziemy we dwie jak co [emoji8][emoji8]

Hej , alez mi sie nie chciało wstać buuu , ale jak trzeba to trzeba [emoji16]

U mnie sobie powoli rośnie temp w górę [emoji4] mam nadzieję , że jutro będzie za linią [emoji6]
1473835637038.png

wff2krhmvaem9yip.png

KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
TYNKA 14.09 - podgląd kropczeków [emoji171][emoji170]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Załączniki

• 1473835637038.png
    1473835637038.png
    51,2 KB · Wyświetleń: 362