reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Cześć staraczki ;-)

Musiałam się odizolować troche, bo starania kończą się nieustannym myśleniem czy to już się udało, więc postanowiłam zawiesić trochę moje wczytywanie się w forum.

Jednak dzisiaj chciałam się Wam poradzić. Jestem w połowie cyklu, co 2-3 dni jest przytulanie. Ostatnio było w pt i wczoraj. I po wczoraj dostałam krwawienia, małego ale jednak to żywa bordowa krew (ciemnoczerwona). Zaniepokoiło mnie to, bo nigdy po przytulaniu nic takiego mi się nie przydarzyło. Spotkałyście się kiedyś z czymś takim??

Miłego dnia ;-)

Hejka [emoji41]

ni_kusia ja nigdy tak nie miałam , więc nie po mogę [emoji6]

Dziewczyny moja temp chyba rośnie co? Czyli owu była wczoraj hmm?
Od dzisiaj biorę dupka , więc zapewne będzie rosła w górę temp po nim , wczoraj jeszcze wstrzymalam sie z braniem , żeby zobaczyć jaka dziś będzie temp [emoji6]

Co myslicie? Owu mi sie zaznaczyła , ze wczoraj po tescie owu jak dodalam , ze byl dodatni do apki.
1473745201077.png

wff2krhmvaem9yip.png

KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
TYNKA 14.09 - podgląd kropczeków [emoji171][emoji170]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Załączniki

• 1473745201077.png
    1473745201077.png
    47,8 KB · Wyświetleń: 178
Bum dupek nie podnosi temp, tylko lutka :) ale wzrost masz, codziennie wyzej powinna iść, myśle, ze owu była wczoraj jak na usg pęcherzyków już nie było.
Będziemy wszystkie testować w podobnym czasie :)
A inofemu nie pije już od 16dc ;)

Nikusia ja tez nigdy nie miałam krwawienia po sexach, chyba ze to jakieś plamienie okoloowulacyjne czy coś, nie wiem, nie pomogę :(

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Agnesis serio ? moge spokojnie lykac i nie pofalszuje mi wykresu? [emoji4] no ale miejmy nadzieję , że teraz będzie rosła , tylko w górę [emoji6]

Jakos wstalam o tej 7:30 i spać mi się nie chce ...

Dzisiaj w ogóle te testy owu mi przyjdą haha ciekawe czy zielone [emoji13]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum bo dupek to tak jakby sztuczny progesteron, a lutka jak prawdziwy. Chociaż ja jak zaszłam na luteinie to miałam odnotowany spadek na zagnieżdżenie, aż sie wtedy wystraszyłam, ze za mała dawkę biorę, ze temp tak skacze, a to było właśnie to ;)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

agnesis oo to dobrze [emoji4] teraz tylko pozostaje czekać bo mam zrobić test za 13 dni czu 14 dni i jak wyjdzie negatyw to odstawić i czekać na @.

wff2krhmvaem9yip.png

No ja miałam brać 10 dni, a na 11 zrobić test, jakby cos było to brać dalej. Ale nie wiem czy bety nie zrobić, zamiast tych testów [emoji57]

agnesis no beta pewniejsza [emoji6] ale jakiś cien by musiał być jak ciąża będzie , sama nie wiem ... Ja zaczne od testu i zobacze co dalej hehe [emoji1]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Dobra zrobie test, bo lubię :p heh ;)

Do góry