karola1507
Podążając za marzeniami:)
Jakiś chyba lekki postrzal mnie dopadł. A tego 6.04 to po L4 idę ale może znowu coś tam podgladniemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiem, ale chodzi mi o to, ze ona w ciazy wzrasta (pokarm sie wytwarza itp) i moze nawet po ciazy jej nie badalas..ps kiedy ja pierwszy raz po ciazy zbadalas?Jugo na wyregulowanie cyklu 10-24 dodać max 10dni to maax cykl 34 dniowy tak mi tłumaczył , ze im później się bierze to cykl mi się wydłuży , a owulacje stwierdzil że luteina nie blokuje .
Lux ale ja ją zbilam.
aa bo ja czytam z doskoku, no to mozliwe, ze po ciazy Ci sie utrzymywala i tyle, a karmilas piersia?Lux no pisałam , że nie badałam wcześniej wcale , tylko teraz od stycznia jak się za starania wzięliśmy
pytam, bo przypomnialo mi sie jak moja kolezanka nie mogla zajsc dlugo po pierwszej ciazy a tu przyczyna za wysoka prl, do tego karmila piersia i to podbno tez hamuje (choc jakos w to wierzyc mi sie nie chce)Lux tylko tydzień , ale mleko już miałam bardzo wcześnie bo w 20tc ... a niestety mała mojego nie chciała :/
dobrze, ze jestes, co ja mam poczac z tym moim tsh 2,5 hm? ruszac je?KAROLA, kurde Kochana ja nie wiem czy Ci gratulowałam, ale chyba cholera coś przegapiłam, dopiero teraz się zorientowałam, że Tobie się udało! Nie wiem jak ja to przegapiłam. Jak to się stało? (HAHA, głupie pytanie) leczyliście się jakoś?
Nie ruszałabym Kochana.. Ja wiem, że zaleca się mniejsze itd, choć ginekolodzy mówią, że spokojnie może mieścić się w normach.. Jak zaczniesz brać tabsy to będziesz całe życie musiała, bo tak to się odbywa. Co chwilę do endo po receptę. A kasa leci. Nie wierzę w jakiś destrukcyjny wpływ takiego wyniku na poronienia, a tym bardziej na płodność... Ja trochę żałuję, że zbijałam i dalej to biorę. Jeśli coś się wydarzy niedługo to odstawię, bo szkoda żołądka.dobrze, ze jestes, co ja mam poczac z tym moim tsh 2,5 hm? ruszac je?