reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

KWIECIEŃ:
4.04: Karola - powtórka badań krwi
4.04: Xbum - wizyta u ginekologa

5.04: Nati - wizyta u ginekologa
5.04: Olcia - wizyta u ginekologa
6.04: Karola - podglądanie kropka
7.04: Anula - androlog
7.04: Xbum - wizyta u ginekologa
7.04: Moniusia - wyniki kariotypów
14.04: Luska - monitoring
16.04: Kruczyca - ślub
19.04: Tęczowa - wizyta i scan

MAJ:
4.05: Karola - USG dzieciątka

Ostatnia edycja:
reklama
lux: super glue to ciężka sprawa. Jak mała kropelka i prawie nie widać to dobrze.

tęczowa: o lutka w czopkach? Nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest :D Zastrzyki clexane?
dzis je wypiore to moze cos tam skruszeje, choc watpie, dobrze, ze po niedzieli na zakupy jade takie odziezowe uff to se kupie nowe spodnie, choc te maja ledwo miesiac

Jugo są ginekolodzy są ..
Ale nie wiem już sama zdolowalam się ...
Nic no obejrzymy kiedy teraz @ dostane , co mi będzie mówił na następnej wizycie .
Jak da mi te skierowanie do tamtej poradni to odpuszczam i co ma być to będzie .

Jedynie to mnie mobilizuje to , że odkąd pamiętam miałam takie cykle dupiate i jakoś zaszłam wciąże i to nie raz a dwa razy .. Jedynie co to wydaje mi się to problem z tą prolaktyna a tak na prawdę nie wiem jaką miałam wcześniej bo nigdy się nie badałam.

Edit : wydaje mi się , że trzeba mieć szczęście.

A pytałam o monitoring to tak możemy robić ale u niego w prywatnym gabinecie..

xbum: prolaktyna ładnie ci spadła, więc jest duża szansa, że to się utrzyma i cykle owulacyjne ci wrócą i jakoś się to unormuje. A pytałaś go o co mu chodzi z tym dupkiem od 10 dc? Dlaczego tak zlecił?

Jedynie to mnie mobilizuje to , że odkąd pamiętam miałam takie cykle dupiate i jakoś zaszłam wciąże i to nie raz a dwa razy .. Jedynie co to wydaje mi się to problem z tą prolaktyna a tak na prawdę nie wiem jaką miałam wcześniej bo nigdy się nie badałam.

Edit : wydaje mi się , że trzeba mieć szczęście.

A pytałam o monitoring to tak możemy robić ale u niego w prywatnym gabinecie..
a wiesz, ze po ciazy ona wzrasta, w sumie juz podczas ciazy i potem niektorym kobietom ciazko ja zbic

Jugo na wyregulowanie cyklu 10-24 dodać max 10dni to maax cykl 34 dniowy tak mi tłumaczył , ze im później się bierze to cykl mi się wydłuży , a owulacje stwierdzil że luteina nie blokuje .

Lux ale ja ją zbilam.

Jugo dopisz mnie na 04.05. Kolejne podglądanie ale to juz raczej coś więcej niż kropek będzie:p

Byłam w apyece i przy wsiadania do auta nagle mnie tak strasznie zabolało po lewej stronie pleców tak niżej i prąd po całej nodze. Teraz chodzę jak paralityk...

reklama
xbum: wiem, że nic nie wiem :D A co ciąży faktycznie potrzebne jest szczęście ;)

karola: a teraz 6.04 też idziesz? No wtedy w maju to już człowieczek pewnie będzie co do mamusi będzie rączkami i nóżkami machał :D O kurczę, może cię połamało? Albo zawiało?

Do góry