Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć, dziewczyny - ja już po upuszczeniu krewki...
Teraz przeczekać ten miesiąc i dowiem się jakie wyniki....potem leczenie i staranie
Dzis tu faktycznie cichutko ,Bo kazda na swoj sposob wkurw..... No chyba ze dziewczyny sie starajaWitaj Lawazza
Agnesis jak w pracy?
Ale tu dziś cicho. jutro wizyta u gin. Zobaczymy co mi powie.
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja powinnam mieć wczoraj, albo dziś owu ( chociaż testy nie pokazują :/, ale śluz jest) więc działałam ostro , a Mąż oczywiście już twierdzi, że bliźniaki będą ( naiwniak )Dzis tu faktycznie cichutko ,Bo kazda na swoj sposob wkurw..... No chyba ze dziewczyny sie staraja
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Czasem testy sie myla Bo znam wiele takich przypadkow, a jak jest sluz to tez nie jest zle. Dzialaj,dzialaj teczowa [emoji23]Ja powinnam mieć wczoraj, albo dziś owu ( chociaż testy nie pokazują :/, ale śluz jest) więc działałam ostro , a Mąż oczywiście już twierdzi, że bliźniaki będą ( naiwniak )
PS: ja przyjmę ile będzie, nawet 4-raczki . Byle donosić ciąże i aby zdrowe były