reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witaj Lawazza :)
Tutaj każda z nas jest odrębnym przypadkiem i jak widzisz borykamy się z różnymi problemami :/. Robiłaś jakieś badania?

reklama
Hej lavazza :)

Bum, Sloneczko bardzo mi przykro, ze ta malpa tak sie bawi z Toba. Mam nadzieje, ze kiedy w koncu trafisz na leczenie to uda sie ta wredna malpe wymusztrowac, ze na podstawie Twojego cyklu bedzie mozna zegarki atomowe nastawiac :)

PS Krawienia ciag dalszy [emoji322][emoji322][emoji322][emoji322]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lavazza hehe ja juz tez niczego nie kumam w moim ciele. Powoluje sie na mierzenie tempki i na testy owu!!! A oprocz tego chyba duzo modlitw ;) moze poskutkuje cos [emoji43][emoji72]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Dzis tu faktycznie cichutko ,Bo kazda na swoj sposob wkurw..... ;) No chyba ze dziewczyny sie staraja :)

Ja powinnam mieć wczoraj, albo dziś owu ( chociaż testy nie pokazują :/, ale śluz jest) więc działałam ostro ;), a Mąż oczywiście już twierdzi, że bliźniaki będą ( naiwniak :D)
PS: ja przyjmę ile będzie, nawet 4-raczki . Byle donosić ciąże i aby zdrowe były

reklama
Ja powinnam mieć wczoraj, albo dziś owu ( chociaż testy nie pokazują :/, ale śluz jest) więc działałam ostro ;), a Mąż oczywiście już twierdzi, że bliźniaki będą ( naiwniak :D)
PS: ja przyjmę ile będzie, nawet 4-raczki . Byle donosić ciąże i aby zdrowe były
Czasem testy sie myla Bo znam wiele takich przypadkow, a jak jest sluz to tez nie jest zle. Dzialaj,dzialaj teczowa [emoji23]

Do góry