reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
We wloszech mieszkasz czy tylko tak przypadkiem wtawilas wloski nick ? Bo i widze,ze kawka jest [emoji4]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Carmen24l coś ty! Kawoholiczka nie z tej ziemi ze mnie jest! niedługo zamiast krwi kawa w żyłach mi popłynie ;-) Lat jeszcze 29 - za równo miesiąc stuknie trzydziecha, małżonek - sztuk 1, córka - sztuk 1. Perełka moja w grudniu skończy 3 lata. Mieszkamy sobie na polskiej wsi w centrum naszego kraju, oboje pracujemy i próbujemy okiełznać nasze życie. Staramy się od początku roku, ale tak od czerwca zaczynam czuć jakąś presję wewnętrzną i sie testowaniem stresuje...

BUM nie martw się....Mi wczoraj pokapało, a dzisiaj nic..... Też mnie cholera strzela. Ostatnio bliżej mi było do cykli 28 dniowych, ale jak widać chyba stres robi swoje.....Moze się rozkręci....Jeszcze chwila i też mi 40 stuknie - 40 dni cyklu :p
I też bym chciała już zacząć nowy cykl.....

Jak pijesz lavazze to dobra jest :) a tak na marginesie to ja tez sie boje zawsze testowac, zaraz cala sie trzese haha
To ktory cykl staran? Rozumiem pierwszy ?

Nie, nie pierwszy. Siódmy, ale w trakcie jeden miałam zachwiany...a ile mi nadziei narobił to szkoda słów - pewnie zresztą same kobietki wiecie! Tak tak czarnobylska dizewczyna jestem :p

Ja tez Czarnobylska ..wiem jak to jest probowac i siie rozczarowac..ja co prawda teraz mam 2 cykl a juz od zmyslow odchodze [emoji33]
Zobaczymy jaki bedzie ten cykl. Nic nie pisze,nie mowie zeby nie wykrakac :(

reklama
Przed pierwszą ciąża miałam wszystko jak w zegarku. Dwa tygodnie przed okresem miałam zawsze kłucie jajnika i wiedziałam że to jest dobry moment. A teraz to czuje się jak dziecko we mgle. Owulacja się bawi ze mną w ciucuubabke. .

Napisane na GT-S7580 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry