reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
agnesis priv.

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

Bum kochana :( Że też cholera jeden gin na urlopie a drugi może dopiero za tydzień Cię przyjąć :(
Przepraszam, że nie nadrabiam. Dopiero wróciłam do domu coś zjeść i znowu jadę. Załatwiam sobie do mojej połówki etatu jeszcze jedną połówkę, szkoda tylko, że będzie po dwóch szkołach rozwalona - na szczęście blisko i raz w tygodniu. Zatem 3 szkoły mam obstawione ...pieniędzy na życie nie zabraknie. Odezwę się wieczorem.

teczowa , jest tu jeszcze jeden diler ktory mi pomoze [emoji6]
Dziekuje za checi [emoji8]
Wiesz teraz jak pojde na ten monit to powiem niech mi dupka przepisze , a na monit bede to mi powie jak po owu bedzie , chyba ze jakies inne rozwiazanie da .

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

Krew mnie zalewa ale od srodka [emoji29]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

niech Ci przepisze to w razie takiej sytuacji będziesz miała . Nie dziwię się, że jesteś poirytowana, bo to ciężka sytuacja.
PS: Twój diler jest spoko ;)

Co dziś na obiad macie?
bo u mnie pierogi z mięsem oraz z kaszą gryczaną i serem białym

teczowa chyba z 5 paczek mu powiem bo to jest chore.
Nerwy mam takie , ze masakra dzis nawet ja dywan wyszorowalam u malej buuuu czemu to mnie spotyka [emoji19]

Co do obiadu ja ide malej zrobic nalesniki , mam dzem i ser , innej weny na obiad nie mam.

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

reklama
Do góry