reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
agnesis priv.

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

Bum kochana :( Że też cholera jeden gin na urlopie a drugi może dopiero za tydzień Cię przyjąć :(
Przepraszam, że nie nadrabiam. Dopiero wróciłam do domu coś zjeść i znowu jadę. Załatwiam sobie do mojej połówki etatu jeszcze jedną połówkę, szkoda tylko, że będzie po dwóch szkołach rozwalona - na szczęście blisko i raz w tygodniu. Zatem 3 szkoły mam obstawione ...pieniędzy na życie nie zabraknie. Odezwę się wieczorem.

teczowa , jest tu jeszcze jeden diler ktory mi pomoze [emoji6]
Dziekuje za checi [emoji8]
Wiesz teraz jak pojde na ten monit to powiem niech mi dupka przepisze , a na monit bede to mi powie jak po owu bedzie , chyba ze jakies inne rozwiazanie da .

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

Krew mnie zalewa ale od srodka [emoji29]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

niech Ci przepisze to w razie takiej sytuacji będziesz miała . Nie dziwię się, że jesteś poirytowana, bo to ciężka sytuacja.
PS: Twój diler jest spoko ;)

Co dziś na obiad macie?
bo u mnie pierogi z mięsem oraz z kaszą gryczaną i serem białym

teczowa chyba z 5 paczek mu powiem bo to jest chore.
Nerwy mam takie , ze masakra dzis nawet ja dywan wyszorowalam u malej buuuu czemu to mnie spotyka [emoji19]

Co do obiadu ja ide malej zrobic nalesniki , mam dzem i ser , innej weny na obiad nie mam.

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

reklama
Do góry