reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Doberek [emoji41]

Temp z rana 36.48 [emoji52]

Zab mnie boli , bo moja osemeczka rosnie. Ponoc bede madrzejsza ha [emoji23]

Zuza nie pytaj ile , 49 [emoji20]

nikusia a ty na terminie @ jestes?
Ide zaraz dzwonic do gin.

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa [emoji777]
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
Bum no masakra niech ta @ przychodzi!

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No masakra bum. Wstałam i nawet śniadania nie zjadlam bo mi niedobrze było.. Ciekawe czemu. Ale teraz jest troszkelepiej.a śniadanie nie wiem czy w ogóle zj m dziś...najwyżej dopiero obiad..
Agnesis jasne że lepiej być czystym i nie można niż zarzucić. Większe szanse na wygraną. A prawnik kiedy??

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwonilam do gina dopiero za tydzien , moge przyjsc .
Mowie , ze ja tylko po recepte a ta mi , ze ona nic na to nie poradzi eh [emoji58]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

Doberek [emoji41]

Temp z rana 36.48 [emoji52]

Zab mnie boli , bo moja osemeczka rosnie. Ponoc bede madrzejsza ha [emoji23]

Zuza nie pytaj ile , 49 [emoji20]

nikusia a ty na terminie @ jestes?
Ide zaraz dzwonic do gin.

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

Mam mały poślizg....Cykle 27-34, a dziś 36dc....

nikusia mi sie w kazdym miesiacu spoznia ale w tym przegiela [emoji37]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

Oł jeeee...chyba to wczorajsze krwawienie to jednak okres :) juz drugi dzien trwa [emoji7]

Aaa i jaki cyfk mialam w nocy. Straszny bol mnie w nocy obudzil i zaspana bylam przekonana, ze umiersm najwyrazniej [emoji23] jak sie rozbudzilam juz troche to udalo mi sie zlokalizowac bol - skurcz lydki [emoji23]
[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,0kg ---> 52kg

Plamienie implantacyjne trwa do 3dni i nie ma skrzepów, jest żywego czerwonego koloru :) Ja wciąż nie tracę nadziei.... JUż mi sie w głowie zaczęło kręcić...masakra....

Skurcz łydki...potwornie bolesne cholerstwo :( Najlepiej stanąć na tej nosze jak się da....

Plamienie implantacyjne trwa do 3dni i nie ma skrzepów, jest żywego czerwonego koloru :) Ja wciąż nie tracę nadziei.... JUż mi sie w głowie zaczęło kręcić...masakra....

Skurcz łydki...potwornie bolesne cholerstwo :( Najlepiej stanąć na tej nosze jak się da....
Haha wiesz, jakbym wiedziala co sie dzieje to tez bym od razu wstala [emoji23] a bol mnie wyrwal ze snu i nie mialam pojecia co sie dzieje, na serio myslalam, ze schodze z tego swiata [emoji23][emoji23][emoji23] nawet nie wiedzialam co mnie boli [emoji23]

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,0kg ---> 52kg

reklama
Do góry