reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi no prowadze tabelke i tak siara troche nie [emoji23]
Nie no zadz jutro do tego gina z NFZ bo ten prywatny kazal mi dzwonic jak @ dostane [emoji52]

Carmen ja nie mam wanny , ale chyba tak jak wkladasz tampona do takiej pozycji [emoji14]

agnesis hahahaha nie no co ty , az taka ciekawa nemie jestem [emoji16]

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa [emoji777]
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
Bum ja mam teleskop - mogę pożyczyć :D Twój nawet z pracy jak w oknie staniesz to zobaczy ;D Z bliska może być problem, bo ja mam tylko duże szkła :D:D
Kurde wy to jestescie expertki od tej szyjki...a jak sie poprawnie bada?? Zadziera sie noge na wanne?

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
W wannie możesz się poślizgnąć ;)
Link do: O rety! Czy takie rzeczy można badać? - Laboratorium Więzi

reklama
Nessi dzieki za podpowiedz [emoji8]

W ogole widzialam gdzies taki przyrzad do pomiaru , gdzie jakies kolory sie pokazuja i tam jest okreslenie w jakiej fazie cyklu sie jest , musze to poszukac [emoji4]

Cos podobnego do tego , ale tanten kolory pokazywal i byl o stowe tanszy , ciekawe czy dobre to [emoji53]
Link do: Komputer Cyklu iMikroskop Owulacyjny termometr NPR

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

Ostatnia edycja:
Nessi edytowalam post wyzej , jest link [emoji3]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

O kurde, cena zaporowa jak za termometr :D Ty wiesz, że możesz to sama określić nie ?
Cię ten Twój z domu pogoni za te wynalazki :D

Nessi nawet mu tegonie pokazywalam [emoji23] bo by larmo bylo , ze wiecznie cos chce a po chwili lezy to nie uzywane [emoji14]
A jednak takie czegos bie odsprzedaz [emoji39]
Ale na mojego lenia fajne , tam jest jeszcze ten tester owylacyjny jest [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

Ty najpierw cykl wyreguluj :) Bo bawić się kolorami ponad 40 dni - to nawet komp. siądzie :) i zwariuje ..wątpię by producent przewidział tak długie cykle. Niby się ten sprzęt uczy po kilku cyklach, - ale wątpię by za tą cenę był na tyle inteligenty by sobie wykalkulować przy nieregularnych. Czytałam ,że wtedy pokazuje tylko czerwony kolor ..i żółty - cokolwiek to znaczy :)

Nessi hahaha to tez kolor jakby nie bylo [emoji23]
Nic no uciekam w wyrko , dzis moze wczesniej zasne [emoji4]
Dobranoc mordeczko [emoji8]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

reklama