reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi ta w ciazy z piatkowa ujemna beta haha [emoji23]
Albo w tym cyklu owu nie bylo, ze to tak dlugo trwa...
Ja ten cykl odpuscilam i ani testow , ani temp , ani monitu a teraz kuzwa czarna magia ...

Edit : te LSH I FSH kiedy najlepiej w 4dc czy jak to bylo?
A prg po owu?

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa [emoji777]
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

reklama
Musisz iść do lekarza, bo weź - prowadzisz tabelkę i nawet sobie nic w nią wpisać nie możesz :) Bo fr@nca nie przychodzi - trochę głupio nie ?:)
A tak na serio .. to koniecznie do lekarza, wysłałabym Ci dupka, ale chyba wywaliłam - bo mi 2 tabletki zostały a recepty na drugie nie wykupowałam po zabiegu i przepadło.

Kurde wy to jestescie expertki od tej szyjki...a jak sie poprawnie bada?? Zadziera sie noge na wanne?

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

A po angielsku?
Przepraszam, nie chce Cie urazic ale po prostu chyba nie zdajesz sobie sprawy na jakie koszta sie rzucasz. A na ubezpieczenie bedziesz miala rewelacyjna opieke i to za darmo a nie za 150 euro za sama wizyte. A gdzie leki? Z Polski moga Ci zatrzymac paczke a prywatnie w Holandii to nawet boje sie pomyslec ile beda kosztowac.

Ja wszystko zalatwiam po angielsku i nie ma problemu. Nie jestem orlem z angielskiego ale komunikatywny wystarczy, lekarze tlumacza jak krowie na rowie i to prostymi slowami. Zabieg, anestezjolog, USG, konsultacje, nawet formularze w szpitalu dostalam po angielsku.

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,0kg ---> 52kg
No ja się dogadam z sklepie po ang
Albo na migi ale z lekarzami zawsze mam problem, mój mąż idzie ze mną zawsze jak muszę iść do lekarza Holendra. Wiem że to są koszta...

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
No ja się dogadam z sklepie po ang ale z lekarzami zawsze mam problem, mój mąż idzie ze mną zawsze jak muszę iść do lekarza Holendra. Wiem że to są koszta...

Uwierz, nie wierzysz po prostu w siebie i to Twoja najwieksza przeszkoda. Nie jezyk a strach.
Pisze to bo po prostu az sie we mnie zagotowalo, ze chcesz wyrzucac tak ogromne pieniadze totalnie niepotrzebnie. Wiem, ze to nie moje pieniadze ale kurcze nie umiem sie z tym pogodzic,ze wolisz wydac 150 euro za 1 wizyte niz pokonac strach i isc do lekarza za darmo i dostac leki ZA DARMO! Nawet nie potrafie sobie wyobrazic ile Polek oddaloby nerke za mozliwosc dsrmowego leczenia jaka TY MASZ.

Zebys widzial moja wizyte przed zabiegiem [emoji23] lekarka odpalila na kompie google translate i jak ktoras czegos nie rozumiala to sobie tlumaczylysmy [emoji23] bo lekarce brakowalo paru slow po angielski a i ja paru nie zrozumialam.

Da sie? Da!

Nessi no prowadze tabelke i tak siara troche nie [emoji23]
Nie no zadz jutro do tego gina z NFZ bo ten prywatny kazal mi dzwonic jak @ dostane [emoji52]

Carmen ja nie mam wanny , ale chyba tak jak wkladasz tampona do takiej pozycji [emoji14]

agnesis hahahaha nie no co ty , az taka ciekawa nemie jestem [emoji16]

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa [emoji777]
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

Uwierz, nie wierzysz po prostu w siebie i to Twoja najwieksza przeszkoda. Nie jezyk a strach.
Pisze to bo po prostu az sie we mnie zagotowalo, ze chcesz wyrzucac tak ogromne pieniadze totalnie niepotrzebnie. Wiem, ze to nie moje pieniadze ale kurcze nie umiem sie z tym pogodzic,ze wolisz wydac 150 euro za 1 wizyte niz pokonac strach i isc do lekarza za darmo i dostac leki ZA DARMO! Nawet nie potrafie sobie wyobrazic ile Polek oddaloby nerke za mozliwosc dsrmowego leczenia jaka TY MASZ.

Gadałam o tym z moim i powiedział że przez jakiś czas spróbujemy przez tą polska doktor. A potem jeśli nie będzie skutku to pójdziemy do Holendra. Na razie to duże koszta nie są 100e za wizytę raz w miesiącu

Gadałam o tym z moim i powiedział że przez jakiś czas spróbujemy przez tą polska doktor. A potem jeśli nie będzie skutku to pójdziemy do Holendra. Na razie to duże koszta nie są 100e za wizytę raz w miesiącu

Wasza decyzja ;)

reklama
Do góry