reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi zawsze wieczorem po kąpieli ja badam...
Wczoraj byla miekka , tez nisko , i niby lekko otwarta wedlug P , ja tam nie wyczulam nic.
A dzis jest tez nisko , miekka taka rozjechana no [emoji52] a dzis seksu nie bylo [emoji50]
Szukalam cos o tej splaszczonej na googlach , ale kuzde nic takiego nie ma.

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa [emoji777]
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

reklama
Nadal nie rozumiem czemu nie chcesz w Holandii na ubezpieczenie. Leczenie na miejscu, za darmo bo nawet koszt lekow pokrywa ubezpieczenie i standard leczenia nieporownywalnie wyzszy niz w Polsce.

A Ty chcesz za wszystko placic tylko dlatego, ze nie znasz slownicwa. Ja tez nie znam a jakos dalam rade, mialam 2 operacje w Holandii i do kazdej potrzebowalam slownictwa, wystarczylo sobie zapisac na karteczce albo w telefonie tlumacza uruchomic i znalezc potrzebne slowo.

Wiesz ile dziewczyn chcialoby miec darmowe leczenie jakie Ty masz na wyciagniecie reki w Holandii?
Po prostu mi sie to w glowie nie miesci, ze chcesz placic. Przepraszam ale po prostu jestem w szoku.

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,0kg ---> 52kg

Nessi wlasnie mam ta stronke zapisana , ale ni hu nie wiem jak ja porownac do tego [emoji52] nieznam sie na tej zamknietej , otwartej jeszcze [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

Splaszczona hmm nie jestem expertem ale pewnie jest teraz na wakacjach twoja szyjka ihihi i pewnie lezy plackiem [emoji23][emoji3]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Nessi czyli otwarla sie raczej jedynie...

No to raz , raz nie przchodzi [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

http://www.frauenarztbesuch.com/SpekulumEinf4.JPG <- jak jest otwarta to czujesz takie wgłębienie - jakby mini ustka rozchylone ...na opuszek palca ...opuszek powinien się tam zagłębić. Przy zamkniętej jest problem, bo ja po ciąży mam zawsze lekko otwartą, odróżniam tylko po tym, że czuję jakby taki ''cypek'' wystający - taki jakby mini pieprzyk - jak się palcem najedzie - ale on jest naprawdę malutki.

Nessi no to zapewne jest otwarta taka od wczoraj , ale gdzie ta cholera...

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

reklama
Nessi no to zapewne jest otwarta taka od wczoraj , ale gdzie ta cholera...

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola
Ja mówię, że Ci coś z hormonami musiało powariować, albo w ciąży jesteś :D
Zobacz rano temp. Progesteron nią steruje ...

Do góry