reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzol wydaje mi się , zeby liczyć od porządnego krwawienia 1dc. Bo wcześniej to takie plamienie bylo...

Zuza tez mam taka nadzieje, choć juz watpie , ze cos sie ruszy...

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa [emoji777]
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

reklama
Bum iść do pracy teoretycznie muszę, choć teraz mam urlop. Do końca września powinnam pracować chyba, że pójdę na zwolnienie. Ale tu się jeszcze zastanawiam co zrobić ;)

A Twoja kier. ma kogos do pracy jakby Ciebie nie bylo? Jak nie to ja bym szla na zwolnienie,jesli masz mozliwosc dostania. I wtedy niech za Ciebie robi i zobaczy jak to jest jak ktos kogos w chuja robi i zostawia na lodzie [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dzol wydaje mi się , zeby liczyć od porządnego krwawienia 1dc. Bo wcześniej to takie plamienie bylo...

Zuza tez mam taka nadzieje, choć juz watpie , ze cos sie ruszy...

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

Krew tez byla tylko malo i plynna jak woda.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Bum iść do pracy teoretycznie muszę, choć teraz mam urlop. Do końca września powinnam pracować chyba, że pójdę na zwolnienie. Ale tu się jeszcze zastanawiam co zrobić ;)

Carmen dopiero doczytałam co się stało. Szok! Niewyobrażalne to co się stało. Dużo sił dla Waszej rodziny :(

Przypomniało mi się jak półtora roku temu moja babcia umierała na raka trzustki. Zmarła szybko, jakieś 6 tygodni po diagnozie, ale takiego ogromu cierpienia w tak krótkim czasie nigdy nie widziałam wcześniej i nawet nie pomyślałabym, że można aż tak cierpieć! Oprócz cierpienia babci, cierpielismy wszyscy. Zawsze gdy wracałam ze szpitala przez jakieś 40km płakałam i byłam rozbita na milion kawałków (cud, że nie spowodowalam żadnego wypadku, bo byłam jak we mgle). Codziennie był ktoś przy babci, a zmarła w samotności w Dzień Babci i moje imieniny. A po pracy miałam jechać do niej z kwiatkiem i kur*a nie zdążyłam, gdyby nie praca byłabym przy niej... :(
Sorry nie musicie czytać, ale chyba musiałam, a teraz siedzę i wyje :(
Dziekuje za slowa otuchy!!
Masz racje kochana wiem co czujesz,widocznie twoja babcia chciala odejsc w samotnosci bo nie miala sumienia widziec waszych smutnych twarzy... glowka do gory!! Placz , ulzy ci troszke:*
Ja moja babcie tez stracilam niedawno i nawet nie zdazylam sie pozegnac,nawet nie wiesz jaki mam ciezar na serduszku !!!
Musimy byc silne we wszystkim Bo niestety takie sa sprzeciwnosci losu, cokolwiek ma byc jestesmy tu razem i sie pocieszamy!!!

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Nessi ..wzruszajace na prawde ...
Sciskam Was wszystkie!!! Pamietajcie, ze po burzy wychodzi zawsze slonce!! [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Rene no fajnie tak co drugo dzień , gorzej jakby były codziennie [emoji14]

Dzol to nie mam pojęcia [emoji52] mam nadzieję , ze zacznie sie u mnie normalnie krwawieniem bo też mam CLO ale od 2dc.

Carmen a u Ciebie jak sytuacja ? Masz ta @ ?

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

agnesis a u Ciebie kiedy ma @ przyjść ?

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

reklama
Aktualizacja tabelki [emoji41]
Dziewczyny które chcą się usunąć lub dodać z tabelki proszę o info najlepiej na priv [emoji181] ponieważ w postach się to gubi .
Proszę po sprawdzać czy wszystko się zgadza [emoji106]
agnesis nie wiem co to z tą twoją @ kiedy poprawny termin ...
Tynka możesz uzupełnić ni fasolkowa tabelke [emoji4]
Tabelka znajduje się w pierwszym poście , na pierwszej stronie [emoji736]
tatat.jpg
1471769102059.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola