reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Carmen ja bym liczyla od porzadnego krwawienia 1dc.
Mozesz sie ze mna podzielic jak masz za duzo! [emoji16]

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa [emoji777]
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
Z mila checia sie podziele, juz nie chce byc obrzydliwa ale kurw...tampon na OBFITE miesiaczki plus ogromna podpaska starczaja na zaledwie godzine [emoji58] jak tak bedzie szlo to znowu bede miala silna anemie. Juz jest 5 lat jak walcze z anemia ale za duzo sie nie poprawia.. kurwicy dostane heh [emoji35]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Co dzis dobrego jesz ? [emoji14]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola
Dzisiaj owsianka z jabłkiem i cynamonem. Cynamon powinien obniżać cukier. Za 10 min się okaże... [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

agnesis dokladnie nie ma !
Osobiscie ciesze sie , ze jestem mloda mama i zaczelismy strania o drugie tak wczesnie [emoji4]

Carmen no to fr@nca daje niezle popalic ! [emoji57]

eveee no obejrzymy , ale trzeba kabinowac nie , zeby ustawic sobie jakas diete ...

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

hej Laski :)
widzę, że wczoraj miałyście "śmiertelne" tematy. Ja też przeżyć bardzo osoistych mam za sobą dużo, jednak najbardziej i do końca życia będę pamiętać śmierci rodziców. Przy każdej byłam, a chociaż byłam małym szczylem, bo 4 i 5 lat to pamiętam to doskonale :/. Każda śmierć, choroba nawet osób, któych nie znam jest dla mnie ciężkim przeżyciem :/

Bum Ty dalej bez @?
Evee jak będę miała sposobność czyt, dam radę narobić zdjęć z komórki, to wyślę Ci dietę, którą mam od diabetologa dla kobiet ciężarnych z cukrzycą ciążową.

Ja dzisiaj albo mam owu, albo będzie jutro, w sumie nie wiem, bo testy owu nadal jej nie wykazują :/, ale śluz się pojawił wczoraj

hej Laski :)
widzę, że wczoraj miałyście "śmiertelne" tematy. Ja też przeżyć bardzo osoistych mam za sobą dużo, jednak najbardziej i do końca życia będę pamiętać śmierci rodziców. Przy każdej byłam, a chociaż byłam małym szczylem, bo 4 i 5 lat to pamiętam to doskonale :/. Każda śmierć, choroba nawet osób, któych nie znam jest dla mnie ciężkim przeżyciem :/

Bum Ty dalej bez @?
Evee jak będę miała sposobność czyt, dam radę narobić zdjęć z komórki, to wyślę Ci dietę, którą mam od diabetologa dla kobiet ciężarnych z cukrzycą ciążową.

Ja dzisiaj albo mam owu, albo będzie jutro, w sumie nie wiem, bo testy owu nadal jej nie wykazują :/, ale śluz się pojawił wczoraj
Przykro mi z powodu rodzicow [emoji45]
U mnie nadal cisza [emoji57]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

Przykro mi z powodu rodzicow [emoji45]
U mnie nadal cisza [emoji57]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola
teraz mam to przyswojone w głowie i mogę spokojnie o tym opowiadać, bez większych emocji ( nie mylić bez emocji), ale wcześniej bywało trudno i miałam wiele pytań, na które nigdy nie poznam odpowiedzi.

No i po śniadaniu cukier 156... [emoji53] Po śniadaniu muszę iść na spacer, bo nigdy ten cukier nie będzie dobry...

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Tak, tak ta franca mnie wykonczy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Agnesis ooo dziekuje [emoji4] toz to za 4 dni ! [emoji14]

Dzol no nie przesadzajmy !
Kazda kobieta jest mloda no wez [emoji6] Tak dziecko , chcialabym , zeby nie jedna starsza kobieta miala tak poukladane zycie jak ja [emoji23] choc kazdy podchodzi do sytuacji w roznym wieku [emoji13]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

No ja z Tym Bum/owym srelem mam kontakt jak z rówieśnicą :D A 12 lat różnicy między mną a Bumkiem :D
Dzol przesadzasz. Są osoby starsze niz ty;P. Ale bum ma rację.kazda z nas jest tak naprawdę młoda.

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki za przypomnienie :D:o

Do góry