reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No nie mam silnego stresu na pewno , jedynie to zmęczenie może chodze spać późno , wstaje wczesie , na wieczór jestem padnieta , ale nie umie iść spać wczesniej...
Może to hormony , wydaje mi sie , ze cos z tym progesteronem będzie nie tak , bo gin mi na monit cos tam gadal , ze po owu mam te endo trojlinijne a powinno być dwu , ale chce sprawdzić jak to będzie po tym CLO. To był jeden monit cyklu jak do tej pory , bo w lipcu jechalismy na te wakacje i musialam odlozyc kase i nie mialam jak jechać , więc ugadalam sie z nim , ze zaczniemy od sierpnia no i widzisz psikus... [emoji53]

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

reklama
Samopoczucie ok, wiedziałam co ma być, więc nie zrobiła na mnie szczególnego wrażenia tym świstkiem. Jadę jutro do Rossmanna po testy owulacyjne :D haha wezmę z 10, pobawię się. Może coś splodzimy jeszcze :p

No nie mam silnego stresu na pewno , jedynie to zmęczenie może chodze spać późno , wstaje wczesie , na wieczór jestem padnieta , ale nie umie iść spać wczesniej...
Może to hormony , wydaje mi sie , ze cos z tym progesteronem będzie nie tak , bo gin mi na monit cos tam gadal , ze po owu mam te endo trojlinijne a powinno być dwu , ale chce sprawdzić jak to będzie po tym CLO. To był jeden monit cyklu jak do tej pory , bo w lipcu jechalismy na te wakacje i musialam odlozyc kase i nie mialam jak jechać , więc ugadalam sie z nim , ze zaczniemy od sierpnia no i widzisz psikus... [emoji53]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

Bum ,- tak mi się wydaje, że skoro nie ma @, i nie ma ciąży to organizm daje do zrozumienia" mamy problem'.
Jak pójdziesz państwowo, to weź skierowanie na badanie hormonów ...nawet TSH,
Który masz dziś dzień cyklu ?

Samopoczucie ok, wiedziałam co ma być, więc nie zrobiła na mnie szczególnego wrażenia tym świstkiem. Jadę jutro do Rossmanna po testy owulacyjne :D haha wezmę z 10, pobawię się. Może coś splodzimy jeszcze :p

Mądra dziewczyna jesteś, masz doświadczenie ... ze świecą takiej farmaceutki szukać :) Kup u francy na odchodne testy owulacyjne i ciążowe :)

agnesis dobre podejście kochana [emoji123][emoji41]
Ale to już do pracy nie idziesz czy jak to jest z tym wypowiedzeniem?

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

Bum ,- tak mi się wydaje, że skoro nie ma @, i nie ma ciąży to organizm daje do zrozumienia" mamy problem'.
Jak pójdziesz państwowo, to weź skierowanie na badanie hormonów ...nawet TSH,
Który masz dziś dzień cyklu ?
Tak czy siak chciałam sobie badania zrobić w tym cyklu nowym .
Tsh mialam w maju 1.72 , nie wiem czy moglo sie to jakos zmienić.. [emoji52]
Za godzinę 48 ! Najdłuższy

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

Maziajka tesc ma okolo 70-ki
Dziewczyny dziekuje WAM WSZYSTKIM za mile slowa!!!!!!!!!!
Jest Was tak duzo ze nie pamietam waszych imion ale kazdej z osobna wielkie dzieki!!!!!!
Czuje ze znalazlam dziewczyny co sa i do tanca i do rozanca :)
Jestescie kochane!!!!

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Carmen widzisz , trzeba bylo wcześniej do nas wpaść [emoji14]

Ide patrzeć z P na film , więc dobranoc laseczki [emoji8]

Nessi : Kochamy Cię [emoji171]
[emoji23][emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

Ostatnia edycja:
Bum iść do pracy teoretycznie muszę, choć teraz mam urlop. Do końca września powinnam pracować chyba, że pójdę na zwolnienie. Ale tu się jeszcze zastanawiam co zrobić ;)

Carmen dopiero doczytałam co się stało. Szok! Niewyobrażalne to co się stało. Dużo sił dla Waszej rodziny :(

Przypomniało mi się jak półtora roku temu moja babcia umierała na raka trzustki. Zmarła szybko, jakieś 6 tygodni po diagnozie, ale takiego ogromu cierpienia w tak krótkim czasie nigdy nie widziałam wcześniej i nawet nie pomyślałabym, że można aż tak cierpieć! Oprócz cierpienia babci, cierpielismy wszyscy. Zawsze gdy wracałam ze szpitala przez jakieś 40km płakałam i byłam rozbita na milion kawałków (cud, że nie spowodowalam żadnego wypadku, bo byłam jak we mgle). Codziennie był ktoś przy babci, a zmarła w samotności w Dzień Babci i moje imieniny. A po pracy miałam jechać do niej z kwiatkiem i kur*a nie zdążyłam, gdyby nie praca byłabym przy niej... :(
Sorry nie musicie czytać, ale chyba musiałam, a teraz siedzę i wyje :(

Ostatnia edycja:
reklama
Nessi Bum jestem kierownikiem restauracji..... najgorsza robota swiata mowie Wam.Wczoraj mielismy wesele, + jeszcze 2 imprezy i mnostwo gosci ktorzy przyjechali na obiad.Zwariowac mozna...

Bum hahahah :D padlam ale z tymi.pokemonami to rzeczywiscie swiat powoariowal!!

Agnesis dzialaj.dzialaj co by jedzy zagrac na nosie! Zreszta moze juz sie udalo:-)

Ja trzy lata temu przezylam smierc dziadka tez choroeal na.raka ale byl caly czas w domu. Ostatnie 5 dni jego zycia krecilo sie obok niego i.jego pokoju ...tam jedlismy,. Pilismy kawe ...spalismy na dyzury wlasnie po to by nie byl sam...jak odchodzil byismy wszyscy przy nim nie plakalismy bo wiedzielismy ze jak bedziemy zawodzic bedzie chcial wrocic do.nas i dalej bedzie sie meczyc... smialismy sie rozmawialismy wspominalismy ...odszedl przy wszystkich ktorych kochal..to bylo niezapomniane przezycie..do tej pory becze na mysl o dziadku dlugo nie potrafilam sie pozbierac... po smierci jeszcze sie z nami pozegnal...

Kurde ale zaczelysmy temat:p

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry