No nie mam silnego stresu na pewno , jedynie to zmęczenie może chodze spać późno , wstaje wczesie , na wieczór jestem padnieta , ale nie umie iść spać wczesniej...
Może to hormony , wydaje mi sie , ze cos z tym progesteronem będzie nie tak , bo gin mi na monit cos tam gadal , ze po owu mam te endo trojlinijne a powinno być dwu , ale chce sprawdzić jak to będzie po tym CLO. To był jeden monit cyklu jak do tej pory , bo w lipcu jechalismy na te wakacje i musialam odlozyc kase i nie mialam jak jechać , więc ugadalam sie z nim , ze zaczniemy od sierpnia no i widzisz psikus... [emoji53]
ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
Może to hormony , wydaje mi sie , ze cos z tym progesteronem będzie nie tak , bo gin mi na monit cos tam gadal , ze po owu mam te endo trojlinijne a powinno być dwu , ale chce sprawdzić jak to będzie po tym CLO. To był jeden monit cyklu jak do tej pory , bo w lipcu jechalismy na te wakacje i musialam odlozyc kase i nie mialam jak jechać , więc ugadalam sie z nim , ze zaczniemy od sierpnia no i widzisz psikus... [emoji53]
ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]