reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jajnik czuje , ale nic się nie dzieje ... Od 19 jakiegoś załamania dostałam.
A do tego głowa mi pęka ...

agnesis dokładnie znajdziesz lepszą ! Ale mam nadzieję , że może najpierw ujrzysz dwie kreseczki [emoji4]
Długo tam robilas , troszkę na pewno szkoda ...

Dzol przynajmniej coś się dzieje ! [emoji6]

Julia wywolywalam domowymi sposobami ... Ale w pon
zadz do gina na NFZ niech mi cos przepisze , bo w domu nie mam nic [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

reklama
xBUMx - ja bym też poszła do gina :) szkoda czasu na czekanie bo starania czekają!
Agnesis - słońce, jak samopoczucie ? jak mąż zareagował ?

Nessi no mam nadzieję , że mnie przymie szybko , już mam dość ..

A jeszcze ta akcja !
Ale jestem wkur....ona!!!!
Poszłam po zakupy, jakieś pierdoły do domu. Wracam a tu pod domem 3 radiowozy i nieoznakowany bus AT ( wiem z seriali o policjantach że tym jeżdżą ),myślę sobie ktoś nabroił. ..No więc idę schodami na piętro i co!!! 6 funkcjonariuszy wymiaru sprawiedliwości stoi w korytarzu , moje drzwi wyważone a w mieszkaniu trwa przeszukanie. Rozpieprzona cała chata,wszystko fruwa!!! Ciuchy na korytarzu,dramat...
Konsternacja. ..iść i pytać co jest grane czy uciekać...Zrobiłam szybki rachunek sumienia i myślę raz kozie śmierć,do Tajlandii i tak nie wylecę bo pewnie zatrzymają mnie na granicy.Podchodzę i pytam
-panowie co tu się dzieje?
-TO TY TU MIESZKASZ?odpowiada poddenerwowany najstarszy stopniem. -No tak....co się dzieje,czego szukacie?
-MÓW GDZIE JEST,NIE RÓB Z NAS IDIOTÓW! !!
-spokojnie,macie jakiś nakaz?Powiedzcie o co chodzi?
-JAK TAK BĘDZIEMY GADAĆ TO JEDZIESZ PROSTO DO PUCHY,MÓWISZ CZY NIE!!!
-no k....wa za bardzo nie wiem co mam powiedzieć (więc zaczęłam mówić niewyraźnie)
Wtedy jakiś stróż prawa,który przed chwilą szukał pod łóżkiem wyjął telefon i woła:
STop PANOWIE!!! POKEMON JEST W MIESZKANIU OBOK ;)

Hahaha xD

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

Hej melduje sie po 12 h pracy:-(

Tynka.spokojnie !! Nie masz powodu do nerwow!mysl o kropku!

Carmen o Boze ...a ile tesc ma lat?

Bum wez moze cos podziwigaj meble poprzesuwaj mnie to zawsze pomagalo:D

Agnesis to sucZ!! Ale pamietaj karma tez jest suka!!

Ja padam po calym dniu w pracy a jutro powtorka...mam nadzieje ze to juz ostatni raz bo jak tylko bede w ciazy ide na.l4 .

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi mi to koleżanka wysłała przed chwilą normalnie czytałam wystraszona a tu takie jajca [emoji23]

Maziajka to co ta za praca ? [emoji50]
Dziś wysprzatalam mieszkanie , nawet okna pomylam i doopa blada...
Szyjka od wczoraj miękka , nisko i otwarta więc może śmiało przyjść a nie chce ... [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

reklama
Do góry