Witamy
Anulka_szn :-)
Powiedzcie dziewczyny robiłyście sobie już jakieś badania czy czekacie najpierw na pozytywne wieści i dopiero? Ja jako że staranka wyszły nam dosyć spontanicznie począwszy od 2 dnia świąt nic nie robiłam w tym kierunku.
Od połowy cyklu zaczęłam łykać folik, zrobiłam jak już wcześniej pisałam grupę krwi no i dzisiaj morfologię, ob, glukozę, analizę moczu i tsh i na razie wsio.
Czytałam jeszcze o przeciwciałach cyto i toxo - robiła któraś? Dostanę na to skierowanie czy muszę portfel czyścić bo jednak przydało by się wiedzieć. W sumie to teraz żałuję, że nie zajęłam się tym wcześniej bo i nie wiem jak u mnie z różyczką no ale nic tyle ludzi powpadało i było dobrze
Netka z pewnych prawdopodobnych
objawów to od dłuższego czasu powiększone piersi z żyłami grubaśnymi na sutkach i zaczynają pojawiać się leciutkie wyżej (fakt powiększały mi się, ale nie tyle, przed okres i było to jedynie na tydzień przed- wczoraj jak mój zobaczył to było coś w stylu "o jaaaa....[cisza]...muszę zrobić zdjęcie"
. Do tego już jakoś od tygodnia dziubie mnie w podbrzuszu i w plecach i tak na zmianę (nigdy tak nie miałam, skurcze były ale 1 dnia @ nigdy wcześniej nigdy dłużej). Było sucho do tej pory teraz zrobiło się wodniście (dosłownie) i mam wrażenie, że zaraz dostanę @..... oby nie