reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

No tak 4 klasa to nie przelewki. Teraz się zacznie! Nowe przedmioty, więcej nauki.....
Samopoczucie ok. Na szczęście doskwiera mi póki co tylko zgaga i senność. Spalabym non stop gdybym mogła. Dziś mam więcej energii i jakimś cudem jeszcze nie spię. Czasem jak się przemęcze to lekko boli mnie podbrzusze ale jak odpoczne chwilę to przechodzi .zawsze mam nospe w pogotowiu. Wiec jak wracam z pracy to leze do wieczora a Mąż mnie we wszystkim wyrecza. :-) nie mogę się doczekać wizyty u gin. Chciałabym już wiedzieć czy wszystko jest w porządku.

reklama
super czytac o objawach ciazy waiting ;)))juz tak dawno zadna z nas nie zafasolkowala az wkoncu cos rusylo.daj znac jak juz bedziesz po lekarzu i odpoczywaj duzo a niech maz lata;)))
u mnie jakos srednio seksowo- poczatek roku to szal w zawodzie a poza tym od wrzesnia zostalam pedagogiem wiec i wiecej obowiazkow.milej soboty kochane;)

Byłam wczoraj na rodzinnej imprezie i oczywiście kolejna wspaniała wiadomość ciążowa musiała być... brat cioteczny i jego żona ogłosili...

Demsik może właśnie to zaganianie w pracy i przestawienie myśli na coś innego da rezultat.

Myślę, że wczoraj miałam owulację bo charakterystyczny ból miałam i inne objawy też pasują no ale oczywiście seksu nie było, wróciliśmy dość późno, Mati kaszle więc pewnie chory będzie i już wieczorem musiałam Go obserwować czy nie ma duszności i pewnie kolejny cykl na straty.

och netka to zaganianie rzeczywiscie odgania mnie od mysli o dziecku ale na chwile, a gdy zbliza sie kres to pojawiaja sie te same nadzieje...i klops...wczoraj wieczorem dostałam miesiączkę...wiec za pare dni do szpitala na hsg - moze tym razem sie uda...a potem do dziela;)

Demsik mnie kazali w konkretnym dniu cyklu. Nie pamiętam kiedy dokładnie ale ok 6-10 DC.więc nie zwlekaj za długo :-)
Iwu sama nie wiem. Na pierwszą wizytę wybieramy się pod koniec przyszłego tygodnia i mam nadzieję że już będzie serducho !!

reklama
Do góry