reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Nie chce się zbytnio nakręcać ( ale chyba już się zdąrzyłam nakręcić), testu na pewno nie robię póki co. Serce mówi "waiting to na pewno fasolka" ale rozum twierdzi " waiting oboje wiemy, że to od pogody i nie jesteś w ciąży"
Tak czy siak nie zaszkodzi jak się do poniedziałku wstrzymam z tym pysznym schłodzonym deperadosem czekającym w lodówce......
obu fasolka, oby fasolka, oby fasolka........................

Jak ostatnie dwa cykle miałam w głębokim poważaniu to teraz zaczynam świrować i znowu szukac objawów. Nie wiem czy one sa czy się ich doszukuje. Ale oprócz kręciołka w głowie, zauważyłam że piersi uwierają mnie w staniku musiałam sobie poluzować ale optycznie nie wygladaja na wieksze, nie bolą ale są hmmm takie dziwne tak jakbym długo biegała bez stanika a one fruwały na prawo i lewo i teraz miałabym zakwasy, coś takiego mam. Nie wiem czy rozumiecie mój dziwny tok myślenia.
Więc mam tak
- kręciołka w głowie
- dziwne piersi
- słabość ogólną pomieszana z lenistwem
- mleczny sluz i ciagłe uczucie mokrego
- temperatura między 37.1 a 37.3 ( ale może byc niemiarodajne bo zmierzyłam wczoraj i dziś tylko)
- i od czasu do czasu lekkie ukłucia w lewym jajniku
Czyli wszystko co może wskazywać ciąże, ciażę urojoną lub @
nie wiem chyba fakt że męża nie ma rzuca mi się na mózg i wymyślam sobie dolegliwości:oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo:
czubkolandia !!!!!

Ostatnia edycja:
Czesc.zalamalam sie.jak nie urok to sraczka.w zeszlym misiacu dostalam @ dwa dni wvzesniej w 23 dniu cyklu.myslalam ze to jednorazowy wybryk.a dzis (22dc) boli mnie brzuch i nie mam watpliwosci na 99% jutro dostane okres.znow w 23dc. Skrocil mi sie cykl pewnie mam krotka faze lutealna i nawet jak znajdzie sie plemnik to i tak zarodek nie zdazy sie zagniezdzic.my chyba nigdy nie doczekamy sie dziecka :-(

Hej hej
wracam do Was poczytać :) GRATULACJE dla tych co się udało i KCIUKI dla oczekujących. Waiting - ja też miałam uczucie jak na okres - silne !!! przez dobry miesiąc a okres nie przyszedł :) dziś już prawie 16 tydz. ;)

reklama
Do góry