reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

dzien dobry, mialam koszmarny poranek w pracy :wściekła/y: dwojka starszych dzieci miala dzis wycieczke, Pati wstala bez problemu, natomiast Mateusz nie chcial wstac, zwyzywal mnie od glupiej i wrednej, priba sciagniecia go z lozka skonczyla sie skopaniem moich rak i o malo co brzucha i twarzy, zadzwonilam do Lidki i ją tez zwyzywal przez tel! na wycieczke pojechala sama Pati a mlody dostal lanie od mamy gdy wrocila z nocki, jest jej glupio, widac to, no ja nie wiem co sie z tym chlopcem dzieje, byl taki grzeczny, chyba go przechwalilam...​

reklama
ooojeeej dziewczyny Cyclodynon działa .. za każdym razem jak ide siusiu to na papierze ciągnie się śluz jak białko kurze nie paamiętam kiedy taki miałam ;OO chyba przed tamtym poronieniem to kiedy to było nawet wiesiołek mi takiego sluzu nie dawał jestem zadowolona :) może coś w końcu się ruszy ;) :*

Ostatnia edycja:
Lux, ile te dzieciaki mają lat?
Niestety, po takim incydencie razem z
rodzicami powinnaś usiąść i o tym porozmawiać. Zasugerować im wprowadzenie jednolitych zasad w wychowaniu dziecka i zapytać co wg nich powinnaś zrobić w takiej sytuacji i po niej lub zaproponować np nieco ostrzejsze i przede wszystkim bardzo konsekwentne zadady. Takie sytuacje są bardzo trudne, gdy chodzi o cudze dzieci.

Ewelinko, super, że jest lepiej. Ja już w sumie chyba nie mam co próbować z tym cyclodynonem, bo za miesiąc zabieg. A potem leczenie. Ale teraz zaczynam żałować, że wczesniej nie spróbowałam, w takim razie.

Lux, ile te dzieciaki mają lat?
Niestety, po takim incydencie razem z
rodzicami powinnaś usiąść i o tym porozmawiać. Zasugerować im wprowadzenie jednolitych zasad w wychowaniu dziecka i zapytać co wg nich powinnaś zrobić w takiej sytuacji i po niej lub zaproponować np nieco ostrzejsze i przede wszystkim bardzo konsekwentne zadady. Takie sytuacje są bardzo trudne, gdy chodzi o cudze dzieci.

Ewelinko, super, że jest lepiej. Ja już w sumie chyba nie mam co próbować z tym cyclodynonem, bo za miesiąc zabieg. A potem leczenie. Ale teraz zaczynam żałować, że wczesniej nie spróbowałam, w takim razie.

Mateusz ma 10, Pati 8 a Mela 5, pozornie najmniej problemow mam z Mela, jest najbardziej kumata i slucha sie najbardziej, no z ich mama byla rozmowa rano, z nim bedzie chyba dzis, ja nie wiem co temu gluopolowi odbilo

Podejrzewam, że dzieciak potrzebuje rodziców i ich miłości... Może rodzice im za mało czasu poświęcają, lub w taki sposób, który nie zaspokaja ich potrzeb na miłość, ciepło i czułość?

reklama
Ewmiii noo ja jestem w mega szoku ... bo już różnych , różniastych nałykałam się tabletek ..tylko że tutaj widzę efekty a nie złudzenia ..jestem mega zadowolona ...a na tą nazwę wpadłam dosłownie przypadkiem na jakimś z blogów i nie żałuję ;)) ale to nie oznacza że i tak teraz cieszę się chwilą ;)) i nie zaprzątam sobie głowyy ;)))
a ty kochana spokojnie czekaj na swoje leczenia ;*

Do góry