dzien dobry, mialam koszmarny poranek w pracy dwojka starszych dzieci miala dzis wycieczke, Pati wstala bez problemu, natomiast Mateusz nie chcial wstac, zwyzywal mnie od glupiej i wrednej, priba sciagniecia go z lozka skonczyla sie skopaniem moich rak i o malo co brzucha i twarzy, zadzwonilam do Lidki i ją tez zwyzywal przez tel! na wycieczke pojechala sama Pati a mlody dostal lanie od mamy gdy wrocila z nocki, jest jej glupio, widac to, no ja nie wiem co sie z tym chlopcem dzieje, byl taki grzeczny, chyba go przechwalilam...
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Ooooj Lux to faktycznie .. co za niedobry chłopiec .. może za dobrze ma i tak to jest nie ma co przechwalać bo potem różki wychodzą ;/
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
ooojeeej dziewczyny Cyclodynon działa .. za każdym razem jak ide siusiu to na papierze ciągnie się śluz jak białko kurze nie paamiętam kiedy taki miałam ;OO chyba przed tamtym poronieniem to kiedy to było nawet wiesiołek mi takiego sluzu nie dawał jestem zadowolona może coś w końcu się ruszy :*
Ostatnia edycja:
Ooooj Lux to faktycznie .. co za niedobry chłopiec .. może za dobrze ma i tak to jest nie ma co przechwalać bo potem różki wychodzą ;/
ale ja jestem dorosla kobieta a nie jego kolezanka, ze by sobie tak pozwalal gowniarz
Lux, ile te dzieciaki mają lat?
Niestety, po takim incydencie razem z
rodzicami powinnaś usiąść i o tym porozmawiać. Zasugerować im wprowadzenie jednolitych zasad w wychowaniu dziecka i zapytać co wg nich powinnaś zrobić w takiej sytuacji i po niej lub zaproponować np nieco ostrzejsze i przede wszystkim bardzo konsekwentne zadady. Takie sytuacje są bardzo trudne, gdy chodzi o cudze dzieci.
Ewelinko, super, że jest lepiej. Ja już w sumie chyba nie mam co próbować z tym cyclodynonem, bo za miesiąc zabieg. A potem leczenie. Ale teraz zaczynam żałować, że wczesniej nie spróbowałam, w takim razie.
rodzicami powinnaś usiąść i o tym porozmawiać. Zasugerować im wprowadzenie jednolitych zasad w wychowaniu dziecka i zapytać co wg nich powinnaś zrobić w takiej sytuacji i po niej lub zaproponować np nieco ostrzejsze i przede wszystkim bardzo konsekwentne zadady. Takie sytuacje są bardzo trudne, gdy chodzi o cudze dzieci.
Ewelinko, super, że jest lepiej. Ja już w sumie chyba nie mam co próbować z tym cyclodynonem, bo za miesiąc zabieg. A potem leczenie. Ale teraz zaczynam żałować, że wczesniej nie spróbowałam, w takim razie.
Lux, ile te dzieciaki mają lat?
Mateusz ma 10, Pati 8 a Mela 5, pozornie najmniej problemow mam z Mela, jest najbardziej kumata i slucha sie najbardziej, no z ich mama byla rozmowa rano, z nim bedzie chyba dzis, ja nie wiem co temu gluopolowi odbilo
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Ewmiii noo ja jestem w mega szoku ... bo już różnych , różniastych nałykałam się tabletek ..tylko że tutaj widzę efekty a nie złudzenia ..jestem mega zadowolona ...a na tą nazwę wpadłam dosłownie przypadkiem na jakimś z blogów i nie żałuję ) ale to nie oznacza że i tak teraz cieszę się chwilą ) i nie zaprzątam sobie głowyy ))
a ty kochana spokojnie czekaj na swoje leczenia ;*
a ty kochana spokojnie czekaj na swoje leczenia ;*