reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

dzien dobry, mialam koszmarny poranek w pracy :wściekła/y: dwojka starszych dzieci miala dzis wycieczke, Pati wstala bez problemu, natomiast Mateusz nie chcial wstac, zwyzywal mnie od glupiej i wrednej, priba sciagniecia go z lozka skonczyla sie skopaniem moich rak i o malo co brzucha i twarzy, zadzwonilam do Lidki i ją tez zwyzywal przez tel! na wycieczke pojechala sama Pati a mlody dostal lanie od mamy gdy wrocila z nocki, jest jej glupio, widac to, no ja nie wiem co sie z tym chlopcem dzieje, byl taki grzeczny, chyba go przechwalilam...​

reklama
ooojeeej dziewczyny Cyclodynon działa .. za każdym razem jak ide siusiu to na papierze ciągnie się śluz jak białko kurze nie paamiętam kiedy taki miałam ;OO chyba przed tamtym poronieniem to kiedy to było nawet wiesiołek mi takiego sluzu nie dawał jestem zadowolona :) może coś w końcu się ruszy ;) :*

Ostatnia edycja:
Lux, ile te dzieciaki mają lat?
Niestety, po takim incydencie razem z
rodzicami powinnaś usiąść i o tym porozmawiać. Zasugerować im wprowadzenie jednolitych zasad w wychowaniu dziecka i zapytać co wg nich powinnaś zrobić w takiej sytuacji i po niej lub zaproponować np nieco ostrzejsze i przede wszystkim bardzo konsekwentne zadady. Takie sytuacje są bardzo trudne, gdy chodzi o cudze dzieci.

Ewelinko, super, że jest lepiej. Ja już w sumie chyba nie mam co próbować z tym cyclodynonem, bo za miesiąc zabieg. A potem leczenie. Ale teraz zaczynam żałować, że wczesniej nie spróbowałam, w takim razie.

Lux, ile te dzieciaki mają lat?
Niestety, po takim incydencie razem z
rodzicami powinnaś usiąść i o tym porozmawiać. Zasugerować im wprowadzenie jednolitych zasad w wychowaniu dziecka i zapytać co wg nich powinnaś zrobić w takiej sytuacji i po niej lub zaproponować np nieco ostrzejsze i przede wszystkim bardzo konsekwentne zadady. Takie sytuacje są bardzo trudne, gdy chodzi o cudze dzieci.

Ewelinko, super, że jest lepiej. Ja już w sumie chyba nie mam co próbować z tym cyclodynonem, bo za miesiąc zabieg. A potem leczenie. Ale teraz zaczynam żałować, że wczesniej nie spróbowałam, w takim razie.

Mateusz ma 10, Pati 8 a Mela 5, pozornie najmniej problemow mam z Mela, jest najbardziej kumata i slucha sie najbardziej, no z ich mama byla rozmowa rano, z nim bedzie chyba dzis, ja nie wiem co temu gluopolowi odbilo

Podejrzewam, że dzieciak potrzebuje rodziców i ich miłości... Może rodzice im za mało czasu poświęcają, lub w taki sposób, który nie zaspokaja ich potrzeb na miłość, ciepło i czułość?

reklama
Ewmiii noo ja jestem w mega szoku ... bo już różnych , różniastych nałykałam się tabletek ..tylko że tutaj widzę efekty a nie złudzenia ..jestem mega zadowolona ...a na tą nazwę wpadłam dosłownie przypadkiem na jakimś z blogów i nie żałuję ;)) ale to nie oznacza że i tak teraz cieszę się chwilą ;)) i nie zaprzątam sobie głowyy ;)))
a ty kochana spokojnie czekaj na swoje leczenia ;*

Do góry