reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Cześć dziewczyny chciałam się pochwalić :) byłam wczoraj na pierwszej wizycie :)

Załączniki

• 1434788670702.jpg
    1434788670702.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Ujrzałam w końcu dwie kreski! Jestem w szoku od środy, bo wtedy mi coś tam się pokazało a potem zabrakło mi testów. To sprzed chwili. Jesteście pierwsze, którym pokazuję i mówię!CAM03715.jpg

Załączniki

• CAM03715.jpg
    CAM03715.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 57
tak naprawde to dzis.jutro. Odkad przytylam 1o kg to cykl zwikszyl sie do 36. ostatni byl 35 bo juz troche schudlam /3kg/
zobaczymy za tydzin, tempka mi rosnie xD

PaniAgi gratulacje!!!!! Piekne wyrazne krechy :D Ktory to twoj cykl? Coraz wiecej nas zaskakuje w koncu, w zime taki zastuj a im cieplej tym wiecej fasolek :D Przez lato czuje ze wszystkie pozachodzimy :)

Madzi twoje zdjecie tez piekne! Lajkuje! :) Zdrowka!

1o a w tym 2 pierwsze nie ba serio potem mieszkalismy pol roku u tesciowej to stress , wtedy wpadlam na pomysl paskow owu no ale dalej nic. Dopiero 3 cykl na swoim to teraz. Drugi z wiesiolkiem i lnem.

reklama
Mam tylko mega sennosc. Wczoraj dwie drzemki. Wyzsza tempka. A tak nic czego by nie bylo jak na okres. U gina jeszxce nie bylam wiec nie ciesze sie jakos specjalnie. W przyszlym tyg dopiero.

Do góry