reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Luxi, no to trudna sytuacja. Niestety jak teraz rodzice odpowiednio stanowczo nie zareagują, to będzie się to powtarzać.

Ewelinko, ja myślałam o tym już dawno, ale ciągle nie mogę się uporać z biegunkami po metforminie i nie chciałam już nic dokładać. Teraz trochę żałuję, ale cóż. Do laparo już niedaleko. Czekam na nią tak długo... Wytrzymam tych kilka dni. No i lipiec to nasz 12 cs. Więc teraz musi być już z górki.

reklama
Ewmi ja sobie na takie traktowanie ze strony gowniarza nie pozwole, pokaze mu, gdzie jego miejsce, niech nie mysli, ze bede mu ulegac, a jesli oni nic z tym nie zrobia to bede musiala chyba zmienic prace, bo nerwowo wysiade

Lux, i tak trzymaj. Nie wolno sobie pozwolić na takie zachowanie. Niestety rodzice bardzo źle rozumieją beztresowe wychowanie. Cierpią na tym dzieci i dorośli, którym przyjdzie się nimi zajmować. Znam to bardzo dobrze niestety. Jak by się zaczęło powtarzać, to zmień pracę. Po co tracić zdrowie na cudze dzieci? Masz w perspektywie własne, więc zachowaj siły na swoje.

Ech, spanie tu nic nie załatwi. Raczej odpowiednie działanie. I niestety, czasem trzeba zęby zacisnąć i konsekwentnie działać, krok po kroku na przód.

reklama
Do góry