reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
dziękuje na pewno takie będą ale jeszcze trochę do nich )
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
jaasne że tak ) ! urlop to najpiękniejsza rzecz dla ludzi pracujących <3
Ewelinko, a mówiłaś, że się nie da Dla chcącego, nic trudnego! Dobrze, że teraz masz już swój wentyl bezpieczeństwa. Dobrze Ci to zrobi
Przyjazdu siostry bym urlopem nie nazwała, bo zamiast odpocząć, to będę musiała spiąć poślady. Ale najważniejsze, że chce przyjechać pierwszy raz po 3.5 roku. Dla mnie to bardzo dużo.
No i zazdroszczę Ci tego, że wyjedziesz nad morze. Ja też je kocham! Bardzo! Ale nie mamy jak wyjechać. Ale przyjdzie jeszcze czas na wyjazdy Na razie czekam na lipiec i na kolejne miesiące.
Przyjazdu siostry bym urlopem nie nazwała, bo zamiast odpocząć, to będę musiała spiąć poślady. Ale najważniejsze, że chce przyjechać pierwszy raz po 3.5 roku. Dla mnie to bardzo dużo.
No i zazdroszczę Ci tego, że wyjedziesz nad morze. Ja też je kocham! Bardzo! Ale nie mamy jak wyjechać. Ale przyjdzie jeszcze czas na wyjazdy Na razie czekam na lipiec i na kolejne miesiące.
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
nooo jednak się da sądząc po moim samopoczuciu i po caałej mnie ..wyluzowałam no normalnie prawdziwie wyluzowałam i dałam sobie spokój !
oooj tam będziesz odpoczywała inaczej po 3,5 roku? woow co tak długo ?? nie rozmawiałyscie ze sobą czy jak ??
dlaczego nie macie jak wyjechaać ? dla chcącego nic trudnego ??!
oooj tam będziesz odpoczywała inaczej po 3,5 roku? woow co tak długo ?? nie rozmawiałyscie ze sobą czy jak ??
dlaczego nie macie jak wyjechaać ? dla chcącego nic trudnego ??!
Cassiah
Fanka BB :)
Jestem tego samego zdania co do kampanii. Ona jest oderwana od rzeczywistosci. Moze ludzie ktorzy ogladaja gowna typu Na Wspolnej czy Magde M czy cos w tym stylu i mysli ze mlodzi ludzie w "wielkich miastach" to tak maja, zycie na bogato, nowe auta, apartament z widokiem jak z katalogu. Moze niektorzy tak zyja, no celebryci ale to jest 0.01 procent spoleczenstwa. Ja rozumiem jaki byl zamysl-uswiadomic kobietom ze biologii nie oszukasz i nie ma co odkladac na pozniej macierzynstwa ale koncowy obrazek byl nietrafiony. Choc z drugiej strony, takie kampanie maja byc kontrowersyjne i ma sie o nich mowic... Czyli udalo sie. Jesli taki byl cwany pomysl od poczatku. Niemniej zachcic do macierzynstwa nalezy pomoca dla rodzin, np zniesienia podatku na podreczniki czy przybory do szkoly. A nie co roku trzeba nowe ksiazki kupowac bo wydawnictwa zmieniaja jedno zdanie i juz ksiazka neaktualna.
Ewelinka milo to czytac! Zycze ci wiecej takich pozytywnych dni I zazdroszcze wyjazdu nad morze polskie! Kocham je (poza sezonem) juz mi sie znudzil ten Adriatyk
Ewelinka milo to czytac! Zycze ci wiecej takich pozytywnych dni I zazdroszcze wyjazdu nad morze polskie! Kocham je (poza sezonem) juz mi sie znudzil ten Adriatyk
Nad morze nie mamy jak wyjechać. Za to mamy namiastkę w postaci pojezierza łęczyńsko-włodawskiego No i na kajaki jeździmy Więc póki co, to nie mam parcia na wyjazd tak daleko.
A z siostrą rozmawiam. Przed jej ciążą siedziała w norwegii, w ciąży nie miała siły przyjechać lub była w norwegii, a po porodzie bała się jechać z małą taki kawał. No i mała miała straszne alergie, kolki i w ogóle nie było najlepiej. Teraz wreszcie wszystko tak się składa, że może przyjechać. Dzisiaj przyjechała do mojej mamy w wawie i będzie mniej więcej miesiąc czasu. Więc najpierw ja pojadę do wawy, posiedzę chwilę, a potem we dwie przyjedziemy jej autem do mnie, tu posiedzimy troszkę i wrócimy do wawy, ja posiedzę jeszcze 1 dzień i wrócę sama do siebie. Trochę to skomplikowane, ale siostra nie pojedzie sama z małą aż 250km.
A z siostrą rozmawiam. Przed jej ciążą siedziała w norwegii, w ciąży nie miała siły przyjechać lub była w norwegii, a po porodzie bała się jechać z małą taki kawał. No i mała miała straszne alergie, kolki i w ogóle nie było najlepiej. Teraz wreszcie wszystko tak się składa, że może przyjechać. Dzisiaj przyjechała do mojej mamy w wawie i będzie mniej więcej miesiąc czasu. Więc najpierw ja pojadę do wawy, posiedzę chwilę, a potem we dwie przyjedziemy jej autem do mnie, tu posiedzimy troszkę i wrócimy do wawy, ja posiedzę jeszcze 1 dzień i wrócę sama do siebie. Trochę to skomplikowane, ale siostra nie pojedzie sama z małą aż 250km.
reklama