reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

reklama
Waiting4beans strasznie mi przykro ze @przyszla :( dobrze widzę (na telefonie jestem) ze dopisałaś się na pierwszego września? Krótkie masz cykle,co?
Milego wakacjowania sie !!Cykle mam 25 dniowe a faze lutealna (przynajmniej jak robilam badania) mialam w normie wiec przynajmniej moge szybko zaczynac staranka a nie czekac dlugo...

Czesc, mogłabym zostać dopisana na liste? Termin @ - 1 wrzesień. Mieliśmy starać się dopiero we wrześniu, ale wczoraj wieczorem zdecydowalismy, ze zaczniemy już teraz.

Witam się z rana.. ;-)
U mnie tempka podskoczyła.. ból jajnika - więc to musi być owu :rofl2:
Pech chciał, że mój małż wraca dopiero w sobotę. To będzie bezowocny cykl.. :-(
Chyba, że jakimś cudem jego silne żołnierzyki dopną swego :confused:. Sama nie wiem.
Te, które nie chcą zajść, nieraz mające blade pojęcie o owulacji... zachodzą i w 6 dniu cyklu ot tak (czyt. ja z pierwszym kruszkiem) ... a te, którym dziecko w głowie mają jakieś dziwne utrudnienia :crazy:

Całą noc śniło mi się, że jestem w ciąży, a dookoła pełno dzieci... :confused2: padło mi na mózg.

witajcie,

Chciałabym się do Was dołączyć i zostac majóweczką 2014. Pod koniec kwietnia urodziłam przez cc córeczkę, zawsze marzyły mi się bliźniaki no ale że nie mamy predyspozycji chciałabym miec dzieci rok po roku. Mam o tyle utrudnione zadanie, że karmie piersią i nie mam regularnego okresu, w sumie to wcale go nie dostałam po porodzie jedynie jakies lekkie plamienia. nie chcę przestac karmić córki dlatego boję się, że tak szybko się nie uda, ale nadzieja umiera ostatnia :)
Za Was trzymam mocno kciuki :)

Ja nie mam takich snów, ale za to wszędzie ciężarne. Nawet w osiedlowym sklepiku, stalam przy ladzie, sprzedawczyni idzie z zaplecza, patrzę .. w ciąży! :-D

reklama
wikki witaj, ja tez dopiero co dolaczylam :) Gratuluje bobaska, a z karmieniem nie martw sie, mam dwie przyjaciolki ktore bez problemu zaszly raz dwa pomimo, ze regularnie staraly sie karmic zeby antykoncepcja byla zachowana :)

Dorcia - to faktycznie super regularne masz @ po odstawieniu nuva ring, ja mam dzis 33 dzien cyklu i @ brak (oby nie przychodzila) w sobote chce zrobic test - jesli nie wyjdzie to bede uparta i codziennie bede powtarzac :) a uzywalas testow owulacyjnych przy staraniach? Ja w tym cyklu po odstawieniu zakupilam pakiet na allegro i wyszly mi pozytywne co oczywiscie nie oznacza, ze owulacja wystapila, ale trzeba byc dobrej mysli :)

Dziewczyny jak tam? Ktoras juz ma fasolke ??

Do góry