reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

my już po urlopie... zwiedziliśmy Podlasie, trochę Warmii i Mazur :D a nasza pociecha spędziła wakacje u dziadków... trochę smutno było napoczątku bez niej (zawsze ją zabieraliśmy wszędzie ze sobą)... bardzo liczyłam na te wszytskie bociany, które widziałam ;P

a może komuś innemu przyniosą szczęście :p wstawiam fote ;P

Zobacz załącznik 575500

Ja tez widziałam dużo bocianów:)) oby to było właśnie dobre przeczucie.

reklama
Dzien dobry! ;-)

Agaawa
O Grecja super sprawa:tak: Lecicie na jakąś wyspe? Nasze pierwsze plany to była właśnie Grecja-Zakhyntos, pozniej zmienilimy plany na Egipt, a w koncu skonczylo sie na PL:-D Ale ten Zakynthos to jeszcze kiedys odwiedze, bo urzekla mnie ta wyspa;-)

Ooo jak bylismy w PL, to nad domem u teściowej co troche bociany latały i sie smielismy ze to dobry znak;-)

Dziewczyny mam pytanie... zauważyłam, że te moje miesiączki coś są skąpe, chyba aż za bardzo. Dostałam we wtorek, a już wczoraj prawie ani śladu po miesiączce, a we wtorek i środe też te krwawienia były dość skąpe. I mam zamiar zamówić sobie castagnus i wiesiołek, bo do Polski pojedziemy dopiero w pazdzierniku najprawdopodobniej, a jak zamowie to jeszcze w sierpniu ktoś mi tu przywiezie. Myślicie, że to coś pomoże? Bo podejrzewam, że to mogą być cykle bezowulacyjne, bo jakiś czas temu miałam inne miesiączki. A to pazdziernika nie mam nawet jak się zbadać :zawstydzona/y:
Aaa i wiesiołek lepiej w płynie czy tabletkach?

mycha ja już od dawien dawna mam takie skąpe @, krwawienie większe (ale nie jest jakieś bardzo silne) mam 1-2 dni, potem 2-3 dni właściwie bardziej plamienie. Potoki miałam przez kilka cykli, jak @ wróciła po porodzie, ale się unormowało. Zanim urodził się Gabryś, też takie skąpe miałam, a Gabryś jest :-)

My byliśmy w Stegnie, na wybrzeżu wschodnim Bałtyku, ja wolę góry, ale dopóki Gabryś jest mały, to jeździmy nad morze, bo on ma większą frajdę :happy: choć wolę wybrzeże środkowe i zachodnie, bo zatoka średnia jest.

Piaska to super, że już po wszystkim i że dopatrzył się gin przyczyny. A powiedz, co zalecił na te antyciała u męża?

mycha05 u mnie też teraz są bardziej skąpe miesiączki niż kilka lat temu. I od porodu duzo mniej bolesne, całe szczęście. Myślę że castagnus może pomóc, wiesiołek również. Oba ładnie regulują cykl. Tylko wiesiołek bierzesz do owu tylko, potem juz nie. Od owu do @ możesz go zastapić olejem lnianym.

A jeśli jesteśmy w temacie wakacji, to ja z rodzinką jadę do Polski za dwa tygodnie. Na kilka dni pojedziemy nad jezioro w okolice Leszna, do domku moich rodziców i jesli finanse pozwolą to może też do Mrzeżyna na 4-5 dni. Trochę kasy będziemy mieć mało, bo spłacamy co miesiąc działkę i to bardzo ogranicza nasze plany. Ale jeszcze 3 miesiące i skończy się płacenie. Teraz kazdy wydatek musi być 10 razy przemyslany, zanim wydamy pieniądze.

Dzieki dziewczyny. Zamowie sobie ten castagnus i wiesiolek, mam nadzieje, ze pomoze, a na pewno nie zaszkodzi;-)

Zabucha Czesto jezdzicie do Polski? Twoja córcia chodzi do przedszkola w UK? Planujecie wrócic na stale do PL?

Pogoda dzis sliczna, wiec zaraz zbieramy sie i wybywamy, bo to juz chyba ostatnie z podryg dunskiego lata. No i koncowka naszych wakacji. W poniedzialek mała wraca do przedszkola, a ja w nastepny zaczynam nowa szkole.

witam dziewczyny ja nie wiem staram się jak mogę z mężem w tym cyklu a tu owu nie widzę czy możecie mi pomóc
jakie jest Wasze zdanie na temat mojego cyklu? proszę

witam mamaTomeczka :) ja póki co czekam na owulke... mam nadzieję, że nie miniemy się tego dnia z mężem...

Matik2012 - wygląda jakby owulacja była 29 sierpnia... ale niech się też wypowiedzą inne dziewczyny - wielką znawczynią nie jestem ;P a skąd masz takie ciekawe temperatury? jakiego termometru używasz?

reklama
Do góry