reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Ja jeszcze tylko jutro w pracy na szkoleniu i w końcu na urlop:-)Juz sie doczekac nie mogę. Jak pogoda dopisze to chcemy poodpoczywac w Sopocie:-)
Agaawa no to udanego weekendu nad wodą:)
Susel to dopiszcie mnie do listy, @ mam dostać 18 sierpnia

reklama
Hej,

Ja już po urlopie, zaczynam nadrabiać bb :szok:

nanncy
przytulam i trzymam kciuki, żeby się jednak wszystko wyprostowało...

brrr85 ja dopiero po urlopie a już Ci zazdroszczę ;-)

Sierpień 2013

waiting4beans - termin @ 07.08

madziakowalik - termin @08.08
Lothien - termin @08.08
madziolina_p - termin @ ok 10.08
żabucha - termin @ 10.08
malinaa - termin @ 11.08
Matik2012 - termin @ 14.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
tamaguczi - 17.08
Andzia15 - termin @ 18.08
brrr85 - termin @ 18.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08
Mar-chew - termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
krowkabordo - termin @ 21.08
Melponea - termin @ 25.08.2013
Dorcia -termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
susel - termin @ 26.08
Conti - termin @ 29.08
Paulinka88- termin @ 30.08
mycha05 - termin @ 31.08
Dominikak86 - termin @ 31.08

Brrr85 uzupełnione:)

Benfica to idealnie trafiłaś z pogoda na urlopie. Oby na moim tez tak świeciło:-) Zapowiadają natomiast pogorszenie pogody od przyszłego czwartku. Tak chciałabym aby im się to nie sprawdziło

Agaawa dzięki za wpisanie mnie na listę:)

Jak dużo osób! Będzie nawałnica II
biggrin.gif
trzymam &&&&&& za wszystkie z was!
amen :-D:rofl2:

brrr85 powiem Ci, że na 10 dni pobytu było 5:5 jeśli chodzi o pogodę :dry: czyli szału nie było :dry:

Ostatnia edycja:
Agaawa My ogolnie po urlopie, ale planowalismy spedzic go inaczej, ale w ostatniej chwili zmienilismy plany. Mial byc Egipt-we dwojke. Mała nie chciała lecieć bo mowila ze ją glowa w samolocie boli i ze ona zostanie z ciocia. Pierwsza mysl, ze to moze byc dobre rozwiazanie. Rodzina nacieszy sie małą, a my zrelaksujemy sie itd. Ale pojechalismy do Polski i juz ten pomysl przestal nam sie podobac jak pomyslelismy o tygodniowym rozstaniu z Myszką i zrezygnowalismy. ;-) Ale urlop i tak spedzony fajnie, bo w Polsce zadko bywamy, a ze mieszkamy tam blisko morza to bylismy pare razy i zaliczylismy festiwal gwiazd w Miedzyzdrojach. Plany sa takie ze tu w DK w pazdzierniku jest tydzien ferii i zeby gdzies poleciec cala rodzinka, ale jesli sie uda ze starankami to bede sie bala leciec samolotem, a jesli jeszcze sie nie uda, to pewnie bede wolala pojechac do PL i porobic badania itd. Takze narazie jestesmy w kropce.;-)
A Wy gdzie dziewczyny gdzie spedzilyscie lub spedzicie w te wakacje?

Mycha, to inaczej niż planowane, ale udane! Nawet mi sie zrymowło! No jakoś tak dziwnie chyba musi być bez dziecka, co nie? Ja nie wiem...

my jedziemy do Grecji na 7+7 czyli 7 dni zwiedzania, a 7 dni lezenia i opalania sie:)) od 19-tego sierpnia. A juz 15- tego jadę do mamy i brata, bo brat ma ich 10 rocznice slubu. Takze bedą dłuższe wakacje. Juz sie nie mogę doczekać, tym bardziej, ze dalej roboty dużo...

my już po urlopie... zwiedziliśmy Podlasie, trochę Warmii i Mazur :D a nasza pociecha spędziła wakacje u dziadków... trochę smutno było napoczątku bez niej (zawsze ją zabieraliśmy wszędzie ze sobą)... bardzo liczyłam na te wszytskie bociany, które widziałam ;P

a może komuś innemu przyniosą szczęście :p wstawiam fote ;P

DSC_0443.jpg

Załączniki

• DSC_0443.jpg
    DSC_0443.jpg
    74,4 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Hej. Założyłam nowy wątek "Przebieg badania HSG", bo sporo osób pisało z zapytaniem, jak to badanie wygląda.
A poza tym jestem po, wszystko super i jestem bardzo happy. Byłam jeszcze u gina i wreszcie znalazł bardzo prawdopodobną przyczynę braku powodzenia w staraniach, więc jestem mega podbudowana :-). Wyszło nam, że mąż produkuje przeciwciała przeciwko swoim plemnikom. Ponoć to coraz częstsza przyczyna problemów u par. Więc jest nadzieja.:-)

Do góry