reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Ja jeszcze tylko jutro w pracy na szkoleniu i w końcu na urlop:-)Juz sie doczekac nie mogę. Jak pogoda dopisze to chcemy poodpoczywac w Sopocie:-)
Agaawa no to udanego weekendu nad wodą:)
Susel to dopiszcie mnie do listy, @ mam dostać 18 sierpnia

reklama
Hej,

Ja już po urlopie, zaczynam nadrabiać bb :szok:

nanncy
przytulam i trzymam kciuki, żeby się jednak wszystko wyprostowało...

brrr85 ja dopiero po urlopie a już Ci zazdroszczę ;-)

Sierpień 2013

waiting4beans - termin @ 07.08

madziakowalik - termin @08.08
Lothien - termin @08.08
madziolina_p - termin @ ok 10.08
żabucha - termin @ 10.08
malinaa - termin @ 11.08
Matik2012 - termin @ 14.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
tamaguczi - 17.08
Andzia15 - termin @ 18.08
brrr85 - termin @ 18.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08
Mar-chew - termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
krowkabordo - termin @ 21.08
Melponea - termin @ 25.08.2013
Dorcia -termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
susel - termin @ 26.08
Conti - termin @ 29.08
Paulinka88- termin @ 30.08
mycha05 - termin @ 31.08
Dominikak86 - termin @ 31.08

Brrr85 uzupełnione:)

Benfica to idealnie trafiłaś z pogoda na urlopie. Oby na moim tez tak świeciło:-) Zapowiadają natomiast pogorszenie pogody od przyszłego czwartku. Tak chciałabym aby im się to nie sprawdziło

Agaawa dzięki za wpisanie mnie na listę:)

Jak dużo osób! Będzie nawałnica II
biggrin.gif
trzymam &&&&&& za wszystkie z was!
amen :-D:rofl2:

brrr85 powiem Ci, że na 10 dni pobytu było 5:5 jeśli chodzi o pogodę :dry: czyli szału nie było :dry:

Ostatnia edycja:
Agaawa My ogolnie po urlopie, ale planowalismy spedzic go inaczej, ale w ostatniej chwili zmienilismy plany. Mial byc Egipt-we dwojke. Mała nie chciała lecieć bo mowila ze ją glowa w samolocie boli i ze ona zostanie z ciocia. Pierwsza mysl, ze to moze byc dobre rozwiazanie. Rodzina nacieszy sie małą, a my zrelaksujemy sie itd. Ale pojechalismy do Polski i juz ten pomysl przestal nam sie podobac jak pomyslelismy o tygodniowym rozstaniu z Myszką i zrezygnowalismy. ;-) Ale urlop i tak spedzony fajnie, bo w Polsce zadko bywamy, a ze mieszkamy tam blisko morza to bylismy pare razy i zaliczylismy festiwal gwiazd w Miedzyzdrojach. Plany sa takie ze tu w DK w pazdzierniku jest tydzien ferii i zeby gdzies poleciec cala rodzinka, ale jesli sie uda ze starankami to bede sie bala leciec samolotem, a jesli jeszcze sie nie uda, to pewnie bede wolala pojechac do PL i porobic badania itd. Takze narazie jestesmy w kropce.;-)
A Wy gdzie dziewczyny gdzie spedzilyscie lub spedzicie w te wakacje?

Mycha, to inaczej niż planowane, ale udane! Nawet mi sie zrymowło! No jakoś tak dziwnie chyba musi być bez dziecka, co nie? Ja nie wiem...

my jedziemy do Grecji na 7+7 czyli 7 dni zwiedzania, a 7 dni lezenia i opalania sie:)) od 19-tego sierpnia. A juz 15- tego jadę do mamy i brata, bo brat ma ich 10 rocznice slubu. Takze bedą dłuższe wakacje. Juz sie nie mogę doczekać, tym bardziej, ze dalej roboty dużo...

my już po urlopie... zwiedziliśmy Podlasie, trochę Warmii i Mazur :D a nasza pociecha spędziła wakacje u dziadków... trochę smutno było napoczątku bez niej (zawsze ją zabieraliśmy wszędzie ze sobą)... bardzo liczyłam na te wszytskie bociany, które widziałam ;P

a może komuś innemu przyniosą szczęście :p wstawiam fote ;P

DSC_0443.jpg

Załączniki

• DSC_0443.jpg
    DSC_0443.jpg
    74,4 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Hej. Założyłam nowy wątek "Przebieg badania HSG", bo sporo osób pisało z zapytaniem, jak to badanie wygląda.
A poza tym jestem po, wszystko super i jestem bardzo happy. Byłam jeszcze u gina i wreszcie znalazł bardzo prawdopodobną przyczynę braku powodzenia w staraniach, więc jestem mega podbudowana :-). Wyszło nam, że mąż produkuje przeciwciała przeciwko swoim plemnikom. Ponoć to coraz częstsza przyczyna problemów u par. Więc jest nadzieja.:-)

Do góry