reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Noelka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ja też się denerwowałam... eh i jeszcze miałam przygodę... bo przez położną pomyliłam szpitale... niby czytałam list ale jakoś uwagi nie zwróciłam... zachodzimy do szpitala a pani mówi to nie tu... a ten drugi jakieś pół godziny drogi... ale to było po południu i pani radiolog poczekała... jeszcze biegłam więc mały się ruszał jak szalony... eh wspomnienia... nie denerwuj się kochana :-) będzie dobrze :-) czekam na wieści :-)

Roxii jak samopoczucie?? uśmiechasz się jak pani doktor kazała?? odpoczywasz??

reklama
abed dziekuję, czuję się dobrze, odpoczywam, odpoczywam już mnie tyłek boli od siedzenia na sofie:-D i staram się byc pozytywnie nastawiona:tak:

Witam ja dziś z rańca samego wstałam i poleciałam na badania morfologii itd. Póki jestem w PL to korzystam..bo za 10 dni jadę już ehhh nie chce mi się...jeszcze dziś został okulista i wyniki badan ;) natomiast jutro ide buuu do dentysty :eek: a we środę do ginka na wizytę ;)

czesc dziewczyny. Tylko 3 dni mnie tu nie bylo a tyle sie wydarzylo, musialam nadrobic zaleglosci i poczytac Was troche...

Roxii, bardzo, bardzo sie ciesze, trzymam kciuki, wszystko bedzie dobrze, zobaczysz. Super ze sie usmiechasz i masz dobre nastawienie :)

Pam, Ty to masz ...nie zazdroszcze :( duzo zdrowka Ci zycze, ale widze ze Ty to twarda babka jestes ;)

tygryseczek, ja jak jestem w Pl to mam tak samo, przede wszystkim latam po lakarzach. Trzeba korzystac, tu tego nie mamy to musimy w pl nadrabiac ;) ale nie zapomnij tez odpoczac troszke ;)

abed, dzieki kochana za wsparcie , musze wierzyc ze sie uda...kiedys

Agitatka, tez dziekuje za cieple slowa :) Ja Tobie zycze milego odpoczynku w pl ;)

loczkis, przykro mi kochana, ale musimy wierzyc ze sie uda, wiem ze to trudne czasami... trzymam kciuki i tule mocno

U mnie chyba ok. @ pomalutku sie konczy, nowe staranka beda. Tylko wkurza mnie taka bezsilnosc, ze nic nie moge zrobic zeby sie udalo w koncu. Wczoraj w akcie desperacji poszperalam w necie i znalazlam mieszanki ziolowe o. grzegorza na plodnosc. Zadzwonilam do mamy i zlecilam jej zakup wszystkich tym ziol. Przysle mi je i bede mieszala i pila. Zobaczymy czy cos z tego wyjdzie. A tak apropos, czy ktoras z Was ma, badz miala jakies doswiadczenia z tymi ziolami? albo slyszala jakies opinie?
Jak to mowia tonacy brzytwy sie chwyta, wiec i ja probuje juz kazdej mozliwosci.

Ostatnia edycja:
edith słyszałam o tych ziółkach duzo dziewczyn je pije, ja myślę, że zaszkodzić nie zaszkodzą, a mogą pomóc, więc chyba warto spróbowac, nie masz nic do stracenia:tak:
tygryseczek a no tak niestety wygląda pobyt w Polsce kazdej z nas, lekarze, lekarz, lekarze:-p odpoczywaj i korzystaj z dobrodziejstw ojczyzny;-)
Pam co tam u Ciebie, jak się czujesz????

A zyje zyje dziekuje.... na uczelni siedze umieram z bolem glowy i proboje zaleglosci nadrobic. Poszlam do pielegniarki, mam goraczke 39stopni, wysypke tez juz na twarzy i ledwo gadam. Zapisala mnie na 1.30 do lekarza i on zdecyduje co ze mna zrobic, bo ona powiedziala ze skoro biore antybiotyki wysypka nie powinna sie powiekszac... Wiec moze mimo wszystko wyladuje w szpitalu....

Pam kurcze to niedobrze, ze Twój stan się pogarsza mimo antybiotyku:sorry: ta gorączka i wysypka jest bardzo niepokojąca, dobrze że idziesz do lekarza niech w końcu się zajmą Tobą porządnie, bo to nie przelwki:no: Trzymaj się kochana i daj znac co Ci powiedzieli.

reklama
Mam już wieści co do mioch pozostałych zarodków, udało się zamrozić aż 3 malenstwa:-D bardzo się cieszę, jedego zamrozili wczoraj, a dzisaj kolejne 2:-) Więc w razie czego bedziemy meli jeszcze 3 próby, albo rodzeństwo dla tego co siedzi w brzuszku;-)
Pam i jak tam sytuacja wygląda????
Noelka czekam na wiadomosć od Ciebie..... juz kciuki mnie bolą od zaciskania :-D

Do góry