reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Osinka jak jestem w Anglii, to mam podobnie, jak Ty. Mój mi nie da nawet czegoś zobaczyć w sklepie, tylko zaczyna się wygłupiać. Tak dobrze mam tylko jak przyjeżdżam do Polski, wtedy odreagowuję. A rodzice mi na to pozwalają, bo wiedzą, że tam nie mam takich udogodnień.
To pakuj się i przylatuj, mimo brzydkiej pogody jest super, bo w swoim kraju...Ah...na refleksje mnie naszło...

reklama
Witajcie dziewczyny :-)

Przepraszam że ostatnio mało jestem z wami ale przestawiłam się na zupełnie inny tryb życia i mało czasu na komputer teraz mam lecz myślę o was cały czas i staram się podczytywać i napisać od czasu do czasu :tak:
Ogólnie wszystko jest super.Zmieniłam wygląd pokoju gościnnego na zupełnie inny niż pisałam wam wcześniej.
Jeśli chodzi o staranka to zdecydowaliśmy z mężem że nie będziemy ustalać jakieś tam daty rozpoczęcia bo tak na prawdę zawsze coś na drodze może stać więc ustaliliśmy że jak będzie to będzie a jak nie to trudno.Jak nie teraz to za rok,dwa czy trzy...Jestem spokojna,zajmuję się teraz Alankiem.Potrzebuje on mnóstwo uwagi bo w szkole nauki co raz to więcej.
Jesień za oknem już na całego,mało wychodzimy z domu bo zimno na dworze ale spędzamy czas ze znajomymi u nas i na wyjazdach u innych.
A ostatniego listopada bawimy się halloweenowo-andrzejkowej imprezie u znajomych :-) Stroje są więc teraz czekamy:)

Pozdrawiam was wszystkie.
Będę zaglądała w miarę możliwości.Buziaki

Roxii 13 zawsze był dla mnie szczesliwy :-) slub bralismy 13 :-) wierze ze dla Was tez bedzie szczesliwy
:-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

abed a ja 13 licpa zrobilam pierwszy test ciazowy:) to musi byc szczesliwa data Roxii:)

jutro mam usg, boje sie ze cos jest nie tak, nie przejmuja sie plcia tylko tym czy kruszynka sie ladnie rozwija. Mam nadzieje, ze bedzie wszytsko w porzadku. dostalam list ze szpitala, ze jeszcze mam jechac w srode na jakies spotkanie z lekarzem moze to chodzi o krwiaka, nie mam pojecia o co chodzi.
co do plci to czuje ze bedzie chlopiec tak na przekor bo na poczatku marzylam o dziewczynce:) nie ma to znaczenia byleby bylo zdrowe i silne:) bede sie smiala jak nie bedzie chcialo pokazac kim jest;/
dam wam jutro znac co i jak:)

Ostatnia edycja:
Miska obyś miała racje ;-)
Agaaaaa witaj!!!! noo długo Cie u nas nie było, myślałam, ze całkiem o nas zapomniałaś:-( Odezwij się czasem i daj znak że zyjesz:tak: Co do staranek to macie dobre podejscie, tak chyba najlepej, ja trzymam kciuki żeby już wkrótce się udało;-)

Roxii trzymam kciuki 13 to szczesliwy numer napewno sie uda :-)

A co do mnie to.... wyszla infekcja i dostalam antybiotyki. na CT nic nie wyszlo wiez mozg mam ok :-D z plynu mozgowego dopiero za 2 tygodnie beda wyniki ale powiedzial ze puki co jest czysty. Dal mi antybiotyki dwa rozne i mam brac na zmiane raz ten raz ten.... Ogolnie mam jakas infekcje ale nie jest w stanie powiedziec co to jest, jedyne co to siniaki mi po malu zchadza , dali mi w szpitalu dwie kroplowki z antybiotykami i jakies witaminy i cos jeszcze i skora mnie juz nie swedzi. Ogolnie powiedzial ze powinno pomuc i mam sie do niego zglosci na Out Patients w srode to zrobi znowu krew zobaczy czy inkecja sie poprawia a jak nie to bedzie dalej dociekal. Powiedzial ze moze to byc od srob w nodze ze sie zainfekowaly i mi na kosc przeszlo a to trudno wyleczyc ale te anytbiotyki powinny pomuc. w kazdym razie jestem pod obserwacja.
Wyniki na tareczyce mam zle i wysla do mojego GP i on ma zdecydowac co z tym zrobic. Cukrzycy nie mam, krzywa wszyla prawidlowo. Ide jutro z rana do mojego GP z wynikami i zobaczymy co powie :tak:

czesc dziewczyny :)
Roxii kochana, trzymam bardzo mocno kciuki, niech sie fasolce u ciebie spodoba :-D:-D
Pam, zdrowka zycze, mam nadzieje, ze to chorobsko niedlugo sobie pojdzie :tak:
reszte dziewczyn pozdrawiam, przepraszam ale nie dam rady was doczytac :zawstydzona/y:

do mnie dzisiaj przyszla @, ale od dwóch dni wiedzialam, ze przyjdzie bo plamilam. przyznam sie szczerze, ze sie troche zalamalam :-( jedyny plus, ze cykl mialam w miare krotki. lece w sobote do Polski, i tylko o tym na razie mysle.

Wszystkim zaciazonym zdrowka zycze a wszystkim starajacym sie- II kreseczek :tak:

loczkis jejku bardzo mi przykro:-( nie łam się kochana, bądź silna, trzeba walczyć i wierzyć, że w końcu się uda:tak:
Pam noo w koncu jakieś konkrety, w sumie jasno diagnozy nie postawili, ale chociaż dali Ci antybiotyki i cos działają, mam nadzieję, ze niedługo Ci przejdzie i będziesz zdrowa jak ryba!!!!:-)

reklama
loczkis wielka szkoda, odstresuj się w PL dobrze Ci to zrobi, ale nie załamuj się, walczymy dalej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pam no w końcu jakiś pozytyw, że dali antybiotyk. Oby tylko Ci pomógł, jak widać, zaczyna coś się dziać, skoro pewne dolegliwości ustępują :tak: Nie strasz mnie kochana z tą śrubą. Ja też mam tytan w kolanie i się przeraziłam tym co napisałaś, to może się zainfekować :szok::szok:
Zdrówka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry