reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
A kiedy wypada Ci termin spodziewanej @@@??? Może lepiej poczekaj, żeby nie było nie miłego rozczarowania. Ja osobiście, bardziej przeżywam jedną kreskę, niż jak zaczyna się po raz kolejny niechciana @@@
Powodzenia

29-30 w tych dniach ale 30 bede juz na lotnisku bez swojego M takze jeden dzien to mi roznicy nie zrobi albo wyjdzie tzw cien cienia albo I kreska... bo bede na urlopie w PL a wracam dopiero okolo 18 listopada wiec nie chce jak cos mowic mu przez skypa czy tel nowinki o ile bedzie bo niestety jade sama ;(

Tygryseczek trzymam kciuki, mam nadzieje ze @ nie przylezie;-)
Osinka noo to super wycieczke sobie robicie, oby była owocna:tak:
Agitatka jasne że sie uda, musi sie udac!!!!!!:-)

Ja już po wizycie w klinice, jak narazie wszystko jest w porządku jajeczka ładnie sobie ronsą i Pani doktor powiedziała ze jest OK, mam kontynuowac stymulację z ta samą dawką, nastepne usg w środe. Ja myśle że punkcja to jednak bedzie w ten piatek, bo z tego co słyszałam jajeczka mają juz ładne rozmiary, oby tylko były dobrej jakości....

Witajcie Dziewczyny :) u mnie dzis smutno, zimno i ponuro...
Agitatka witaj wsrod nas :) nie zalamuj sie, tule mocno i trzymam kciuki jak za nas wszystkie.
Nie bylo mnie caly weekend bo.... godzilam sie z moim ;-) U mnie juz dobrze.... poszlam za rada Dziuba i jak wrozil do domu, przytulilam sie do niego, rozplakalam i powiedzialam co mnie ''boli''. Zrozumial, pogadalismy tak od serca i ulozylo sie :) Staranka, a jakze, byly ;-)mam nadzieje, ze owocne. Caluje Was mozno i milego dzionka zycze:tak:

edith no to super!! ciesze się że sie pogodziliście, porozmawialiście i już jest Ok:tak: A najwaniejsze ze staranka były, mam nadzieje udane i owocne;-)
Ja niedawno dzwoniłam do kliniki po wynik krwi i ku mojemu zaskoczeniu babka powiedziała, że zmienili mi termin następnej wizyty i na kolejne usg mam przyjechac dopiero w piątek:eek: mówiłam jej ze kazali mi przyjść w środe, ona powiedziała że wie, ale po wynikach krwi lekarz zadecydował ze dopiero w piatek... Czyli wygląda na to że punkcja będzie jednak w poniedziałek. Trochę się niepokoje, że tak długo będę bez kontroli do piatku daleko, no ale chyba wiedzą co robią-mam nadzieję...

Dziewczyneczki słyszałyście tą wspaniałą wiadomosć??? in vitro ma byc refundowane w Polsce:-) Normalnie cieszę się strasznie, że dla tylu ludzi otworzą się dzwi do spełnienia marzeń o dzieciątku!!!! Choć raz w tej Polsce cos mądrego wprowadzili!!!:tak:
Noelka ja się czujesz??? nic nie piszesz... jak tam ciąża przebiega? wszystko wporządku????

reklama
Hej dziewczyny! Dawno mnie tu nie było :(. Byłam zajęta staraniami no a później trzeba było nadrobić wszystkie domowe zaległości heh.

Teraz czekam do przyszłego poniedziałku i wszystko będzie jasne. Oczywiście objawy ciazowe mam już od kilku dni ;), oby się sprawdziły.

Roxii ja też trzymam kciuki, za was wszystkie kochane kobietki, jesteście naprawdę dzielne!

Zamykam już spać , basen mnie dzisiaj wykończył , ale jest rewelacyjny, naprawdę polecam!

Do góry