reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
A kiedy wypada Ci termin spodziewanej @@@??? Może lepiej poczekaj, żeby nie było nie miłego rozczarowania. Ja osobiście, bardziej przeżywam jedną kreskę, niż jak zaczyna się po raz kolejny niechciana @@@
Powodzenia

29-30 w tych dniach ale 30 bede juz na lotnisku bez swojego M takze jeden dzien to mi roznicy nie zrobi albo wyjdzie tzw cien cienia albo I kreska... bo bede na urlopie w PL a wracam dopiero okolo 18 listopada wiec nie chce jak cos mowic mu przez skypa czy tel nowinki o ile bedzie bo niestety jade sama ;(

Tygryseczek trzymam kciuki, mam nadzieje ze @ nie przylezie;-)
Osinka noo to super wycieczke sobie robicie, oby była owocna:tak:
Agitatka jasne że sie uda, musi sie udac!!!!!!:-)

Ja już po wizycie w klinice, jak narazie wszystko jest w porządku jajeczka ładnie sobie ronsą i Pani doktor powiedziała ze jest OK, mam kontynuowac stymulację z ta samą dawką, nastepne usg w środe. Ja myśle że punkcja to jednak bedzie w ten piatek, bo z tego co słyszałam jajeczka mają juz ładne rozmiary, oby tylko były dobrej jakości....

Witajcie Dziewczyny :) u mnie dzis smutno, zimno i ponuro...
Agitatka witaj wsrod nas :) nie zalamuj sie, tule mocno i trzymam kciuki jak za nas wszystkie.
Nie bylo mnie caly weekend bo.... godzilam sie z moim ;-) U mnie juz dobrze.... poszlam za rada Dziuba i jak wrozil do domu, przytulilam sie do niego, rozplakalam i powiedzialam co mnie ''boli''. Zrozumial, pogadalismy tak od serca i ulozylo sie :) Staranka, a jakze, byly ;-)mam nadzieje, ze owocne. Caluje Was mozno i milego dzionka zycze:tak:

edith no to super!! ciesze się że sie pogodziliście, porozmawialiście i już jest Ok:tak: A najwaniejsze ze staranka były, mam nadzieje udane i owocne;-)
Ja niedawno dzwoniłam do kliniki po wynik krwi i ku mojemu zaskoczeniu babka powiedziała, że zmienili mi termin następnej wizyty i na kolejne usg mam przyjechac dopiero w piątek:eek: mówiłam jej ze kazali mi przyjść w środe, ona powiedziała że wie, ale po wynikach krwi lekarz zadecydował ze dopiero w piatek... Czyli wygląda na to że punkcja będzie jednak w poniedziałek. Trochę się niepokoje, że tak długo będę bez kontroli do piatku daleko, no ale chyba wiedzą co robią-mam nadzieję...

Dziewczyneczki słyszałyście tą wspaniałą wiadomosć??? in vitro ma byc refundowane w Polsce:-) Normalnie cieszę się strasznie, że dla tylu ludzi otworzą się dzwi do spełnienia marzeń o dzieciątku!!!! Choć raz w tej Polsce cos mądrego wprowadzili!!!:tak:
Noelka ja się czujesz??? nic nie piszesz... jak tam ciąża przebiega? wszystko wporządku????

reklama
Hej dziewczyny! Dawno mnie tu nie było :(. Byłam zajęta staraniami no a później trzeba było nadrobić wszystkie domowe zaległości heh.

Teraz czekam do przyszłego poniedziałku i wszystko będzie jasne. Oczywiście objawy ciazowe mam już od kilku dni ;), oby się sprawdziły.

Roxii ja też trzymam kciuki, za was wszystkie kochane kobietki, jesteście naprawdę dzielne!

Zamykam już spać , basen mnie dzisiaj wykończył , ale jest rewelacyjny, naprawdę polecam!

Do góry