reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Pam to znaczy ze co, że nic Ci nie zrobią i masz tak chodzic z bolącą nogą???:szok:
Dziubek dziewczyny dobrze tu piszą, najważniejsze to sciemnić ze długo się staracie, nalepiej powiedziec że 2 lata, wtedy napewno porobi Wam badanka:tak:
Noelka no właśnie wstawiaj fotkę brzuszka:-D Super ze juz za 2 tygodnie poznacie płeć, ale ten czas leci... Dbaj o siebie i odpoczywaj jaknajwięcej:-)
tygryseczek jeszcze tydzien i wszystko bedzie wiadomo, czekam na pozytywne wieści:tak:
aniolkowa no to w sumie juz za miesiąc, szybciuko zleci,a no właśnie tuż po zabiegu będziesz mogła się starać???

reklama
:( biedactwo. Czy to ten sam lekarz co ci tą nogę operował ? Może znajdź innego, nie ma sensu się męczyć całe życie!

Glowa do góry, na pewno znajdziesz jakąś pomoc. ;)

tygryseczek - trzymam kciuki, aby nie przyszła @@, a test pokazał Ci dwie krechy :-)

Pam - jak można wiedzieć co Ci z tą nogą, bo może jestem w stanie chodź trochę ulżyć Ci w bólu. Sama mam kolano na śrubach, więc rozumiem Cię doskonale. A do polskiego ortopedy nie masz jak się umówić??

Oj...ja dziś z małym cały dzień w domu, przez tą pogodą nawet nie było jak wyjść...spać, spać, spać
A jeszcze w ten weenend zmiana czasu : :-:)-( Nastanie kompletna ciemność, heheh
Jeszcze 11 dni i do Polski :-):-):-):-):-):-):-) Już nie mogę się doczekać, w sumie nie wiem kto bardziej, ja czy Filipek :tak: Nie ma to jak odpoczynek u rodziców, chociaż powód jest nie bardzo, bo synek do lekarza, wizyty kontrolne, ale zawsze to powód, żeby pofrunąć w stronę słońca :-D:-D

Dziewczynki dzieki za mile slowa.

Roxii no tak... mam chodzic z bolaca noga przejdzie.... moj fizioterapeuta lepiej mi wylumaczyl niz ortopeda.... powiedzial zebym duzo plywala i na rowerek na silownie bo to wzmacnia miesnie a nie obciaza nogii... i powiedzial ze te bole moga tez byc to ze nerwy sie regnereuja a nie potrafia odruznic co jest co wiec mam np wziasc szczotke i patrzac sie na stope delikatnie dotykac i drapac zeby mozg widzial ze to szczotka i powiazal takie odczucie z szczotka a nie bolem..... brzmi logicznie.

Agitatka ja mialam zlamana stope w 3 miejscach i kosc strzalkowa w 3 miejscach... mam teraz dluga metalowa plytke od piety do kolana prawie.... i dwie sruby od wewnetrznej strony kostki i jakis metalowy kawalek wpoprzek gdzie kosc byla bo cala kosc kostki( ta co tak wystaje) sie skruszyla. Ogolnie to jak chodze to mnie boli, rano nie moge nawet stanac na stopie jak chodze po schodach to mam wrazenie ze mi stopa "wypada" ze stawu i boli strasznie...

Suzanne nie to inny lekarz , moja mama chce zbym sie zapisala do tego co mnie operowal ale bede musiala jechac 180km bo operacje mialam robiona w miescie gdzie sa rodzice a ja teraz jestem w miescie gdzie studjuje.... ale mysle ze pojde nic mnie to nie kosztuje akurat mam tydzien wolny wiec skocze....

Edith powodzenia z operacja.. mam nadzieje ze pomoze.

Ostatnia edycja:
A ja ma do was jeszcze pytanko
Wiecie czym moze byc spowodowany bol podczas stosunku ? Myslalam ze moze jakas infekcja ale nie mam uplawow ani nic i nie boli przy kazdym stosunku. Czasem na samym poczatku zaboli mocno(taki ostry bol ) czasami w trakcie a czasem wogole sie nie pojawia. Na poczatku myslalam ze to moze szyjka macicy bo najczesiej bolalo w okresie owulacji i potem przed samya @ ale teraz to juz nie wiem.... jakied porady ?

Pam współczuje z tą nogą ehh Ci lekarze :sorry: Co do bólu podczas stosunku, to nie mam pojecia czym on moze być spowodowany, a byłas kiedyś u gina? wspominałaś mu o tym?? bo moze to byc związane po prostu z Twoją budową i dlatego przy pewnych pozycjach mozesz odczuwac ból. No własnie ten ból jest związany z okreslonymi pozycjami czy pojawia się on tak poprostu??? jedno jest pewne to nie jest normalne i wydaje mi się że powinnas się zwrócić z tym problemem do gina jeśli jeszcze u niego nie byłaś:tak:
Agitatka zazdroszcze urlopu w Polsce, ja tez już tęsknie za rodzinką i znajomymi weź mnie ze sobą!!!!!!!:-D

Ostatnia edycja:
Roxii dobrze wiesz ze tutaj do gina to trudno sie dostac ale mam wizyte w GUM clinic jakos pod koniec listopada ale sprooboje sie przepisac szybciej. Pozycja nie ma wpoywu na bol wogole, czasem sie pojawia czasem nie.... niezaleznie od pozycji... jedyne co zauwazylam to ze pojawial sie w kolicy owulki i przed @ a teraz to sie pojawia jakm mu sie podoba.... tydzien moze byc dobrze a potem dupa i boli.... i nastpnego dnia juz jest spoko.... eh wybiore sie jutro do pielegniarki to moze mnie do tej GUM clinic wcisnie szybciej

hmm faktycznie dziwnie z tym bólem, nie mam pojęcia czym to może być spowodowane... wiem że tu do gina sie dostać to masakra-co za dziwny kraj, a ta GUM clinic to co to dokładnie jest, czym oni się tam zajmują? bo nie słyszałam nigdy o tym..

reklama
Pam - to moje zerwane więzadła i ścięgna w kolanie to pikuś przy twoim. Ja też czasami mam wrażenie, że wypada mi kolano, ale wtedy ból jest chwilowy..A robisz okłady z zamrożonego żelu (do kupienia w każdej aptece) mnie bardzo to pomagało na ból, szczególnie po operacjach...&&&& za poprawę zdrowia i Twego samopoczucia. A co do intymnego bólu, hym...nie mam pojęcia, zostaje Ci poczekać do wizyty u lekarza. Ja osobiście mam taki minus, że wszystkie moje infekcje dróg rodnych odbywają się bez żadnych objawów :-(

Roxii - pakuj się i zapraszam...Lecę na nowe lotnisko Warszawa Modlin :-):-) Czekam tych dni z utęsknieniem. Mój syn mówi, że to jest słabe lotnisko, bo nie ma schodów ruchomych, ma bzika na ich punkcie ;-)

Do góry