ja tez mam objawy ciazowe i ciagla nadzieje przez 6lat - 3przed mala i teraz 3po niej :-) ale staranka na powaznie zaczelam teraz tylko ze wczesniej nie zabezpieczalam sie i w teorii moglabym byc w ciazy pewnie ale nic sie takiego nie zdarzylo wiec dlatego mysle ze nie bedzie latwo ale tez wierze sie sie jeszcze uda:-). w tym miesiacu przytulanie bylo moze z 3razy ale nie w najwazniejszym terminie dla mnie bo sie nie dalo ale pomimo tego jakas nadzieja jest. i znow objawy - boli mnie w dole brzucha jak na okres ale wiem ze to za wczesnie na jakiekolwiek objawy wiec takie nakrecanie sie jest bezsensu. moje2ciaze byly wtedy jak wogole o tym nie myslalam i to najlepszy sposob ale jak to zrobic. mysle ze to jest problem wielu z nas. ciagle mam mnostwo testow ciazowym w domu i ciagle negatywne wychodza teraz jak sie skoncza juz ich nie kupuje bo z moja mala tez ich w domu nie mialam bo sie niespodziewalam :-).
udanego weekendu dziewczyny, ja niestety w pracy bede ale za tydzien bede miala wiecej luzu. pozdrawiam wszystkich
udanego weekendu dziewczyny, ja niestety w pracy bede ale za tydzien bede miala wiecej luzu. pozdrawiam wszystkich