reklama
tysia123
Fanka BB :)
Hhej. Synek jednak zaskoczył wszystkich i przestał pchać się na świat. Finalnie urodziłam dopiero 26 mają i skończyło się na CC. I w sumie dobrze bo młody waży 4280 i ma 62 cm. Jeszcze jesteśmy w szpitalu, jutro nas pewnie już wypuszcza.
Oo @tysia123 to ale Ci synek zrobił prezent na dzień mamy tak się pchał a chyba nawet po terminie się urodził jeśli dobrze liczę? gratulacje i dużo zdrówka dla Was! A jak Ty się czujesz po tym cc?Hhej. Synek jednak zaskoczył wszystkich i przestał pchać się na świat. Finalnie urodziłam dopiero 26 mają i skończyło się na CC. I w sumie dobrze bo młody waży 4280 i ma 62 cm. Jeszcze jesteśmy w szpitalu, jutro nas pewnie już wypuszcza.
tysia123
Fanka BB :)
11 dni po terminie się urodził. Czekaliśmy sn ale po 24 h skurczy i 7 cm rozwarcia lekarz stwierdził że w tym tempie to jeszcze że 2 dni potrwa. Pojawiło się te jakieś krwawienie. Oxy mi podać nie mogli w tak krótkim czasie po CC więc zdecydowali że robią CC i nie ma co nas męczyć. I dobrze bo waga z USG wychodziła między 3600a 3800 w zależności od lekarza. Nikt się takiego dużego dziecka nie spodziewał.
Czuję się już ok. Jak urodziłam wwsobote o 16 to najgorsza była niedziela. Do tego te upały.... Ale od poniedziałku już z górki. Czekam wlasnie na dokumenty i dziś wychodzimy do domu.
Czuję się już ok. Jak urodziłam wwsobote o 16 to najgorsza była niedziela. Do tego te upały.... Ale od poniedziałku już z górki. Czekam wlasnie na dokumenty i dziś wychodzimy do domu.
Noo z tą wagą usg to różnie bywa. Najważniejsze, że jesteście już razem podobno to lepiej dla dziecka takie cc już na skurczach niż typowo „na zimno”. I długo pozwolili Ci czekać po terminie fajny lekarz jakiś mi dawali zielone światło do sn ale tylko do skończonego 39tc wg usg. Mały zdecydował jednak że dzień przed planowanym cc chce wyjść choć i tak skończyło się drugim cięciem...11 dni po terminie się urodził. Czekaliśmy sn ale po 24 h skurczy i 7 cm rozwarcia lekarz stwierdził że w tym tempie to jeszcze że 2 dni potrwa. Pojawiło się te jakieś krwawienie. Oxy mi podać nie mogli w tak krótkim czasie po CC więc zdecydowali że robią CC i nie ma co nas męczyć. I dobrze bo waga z USG wychodziła między 3600a 3800 w zależności od lekarza. Nikt się takiego dużego dziecka nie spodziewał.
A jak synek ma na imię? I jak córki zareagowały na braciszka?
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Tysia gratuluję kawał chlopa No i jak prezent na wejściu mamie sprawił. Jak ma na imię?
Akuku a jak Ty tam?
Akuku a jak Ty tam?
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
O Jezu jakie cudo
reklama