reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

@tysia123 Ty już chyba dawno urodziłaś? :) bo widzę że miesiąc już minął jak pisałaś że końcówka i mały pcha się na ten świat :) daj nam znać jak tam u Was :)

reklama
Hhej. Synek jednak zaskoczył wszystkich i przestał pchać się na świat. Finalnie urodziłam dopiero 26 mają i skończyło się na CC. I w sumie dobrze bo młody waży 4280 i ma 62 cm. Jeszcze jesteśmy w szpitalu, jutro nas pewnie już wypuszcza.

Hhej. Synek jednak zaskoczył wszystkich i przestał pchać się na świat. Finalnie urodziłam dopiero 26 mają i skończyło się na CC. I w sumie dobrze bo młody waży 4280 i ma 62 cm. Jeszcze jesteśmy w szpitalu, jutro nas pewnie już wypuszcza.
Oo @tysia123 to ale Ci synek zrobił prezent na dzień mamy :) tak się pchał a chyba nawet po terminie się urodził jeśli dobrze liczę? :) gratulacje i dużo zdrówka dla Was! A jak Ty się czujesz po tym cc?

11 dni po terminie się urodził. Czekaliśmy sn ale po 24 h skurczy i 7 cm rozwarcia lekarz stwierdził że w tym tempie to jeszcze że 2 dni potrwa. Pojawiło się te jakieś krwawienie. Oxy mi podać nie mogli w tak krótkim czasie po CC więc zdecydowali że robią CC i nie ma co nas męczyć. I dobrze bo waga z USG wychodziła między 3600a 3800 w zależności od lekarza. Nikt się takiego dużego dziecka nie spodziewał.

Czuję się już ok. Jak urodziłam wwsobote o 16 to najgorsza była niedziela. Do tego te upały.... Ale od poniedziałku już z górki. Czekam wlasnie na dokumenty i dziś wychodzimy do domu.

11 dni po terminie się urodził. Czekaliśmy sn ale po 24 h skurczy i 7 cm rozwarcia lekarz stwierdził że w tym tempie to jeszcze że 2 dni potrwa. Pojawiło się te jakieś krwawienie. Oxy mi podać nie mogli w tak krótkim czasie po CC więc zdecydowali że robią CC i nie ma co nas męczyć. I dobrze bo waga z USG wychodziła między 3600a 3800 w zależności od lekarza. Nikt się takiego dużego dziecka nie spodziewał.

Czuję się już ok. Jak urodziłam wwsobote o 16 to najgorsza była niedziela. Do tego te upały.... Ale od poniedziałku już z górki. Czekam wlasnie na dokumenty i dziś wychodzimy do domu.
Noo z tą wagą usg to różnie bywa. Najważniejsze, że jesteście już razem :) podobno to lepiej dla dziecka takie cc już na skurczach niż typowo „na zimno”. I długo pozwolili Ci czekać po terminie :) fajny lekarz jakiś :) mi dawali zielone światło do sn ale tylko do skończonego 39tc wg usg. Mały zdecydował jednak że dzień przed planowanym cc chce wyjść ;) choć i tak skończyło się drugim cięciem...
A jak synek ma na imię? I jak córki zareagowały na braciszka? :)

Tysia gratuluję:) kawał chlopa:) No i jak prezent na wejściu mamie sprawił. Jak ma na imię?
Akuku a jak Ty tam?

Synek jest Maciej. Dziewczyny zachwycone, zwłaszcza młodsza.

IMG_20180602_123213.jpg

Załączniki

• IMG_20180602_123213.jpg
    IMG_20180602_123213.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 515
reklama
Dzięki ;) do tatusia podobny, będzie łamał dziewczynom serducha ;)

Akuku, jak u ciebie. Podziwiam cię jak dajesz radę z 4 a tu jeszcze 5 będzie. Ja przy trójce momentami wymiekam..... Teraz będzie córcia czy synek u ciebie?

Do góry