No, jeszcze trochę macie czasu na podjęcie decyzji z imieniem u nas w PL teraz z tego co widzę Liliana i Amelka bardzo popularne, Wy macie troszkę lepiej bo mniejsza szansa, że w roczniku dużo będzie dzieci o takim imieniuNatka zostało 91 dni
Też widzę że mala jest kopią Victoria co oznacza że będzie też podobna do Ali bo Ala bardzo podobna do Vikiego
Imię hmmm nadal myślimy, ja bym chciała Amelia lub Anastazia.. Ale m nie jest przekonany..
Myślimy też na Zuzanna Maya Inga Lilka
reklama
No i w sumie fajnie bo u nas to te bardziej popularne imiona to jak jakaś mama na placu zabaw zawoła to czasami i 3 dzieci się odwróci hehe zresztą daleko nie ma co szukać, moja Julka też ma w roczniku w przedszkolu jeszcze jedną dziewczynkę o takim imieniu, a z kolei teraz w żłobku w roczniku Jaś będzie miał dodatkowo dwóch swoich imiennikówTak U nas raczej mało takich imion. Jak już to wśród Polaków Ale po pierwsze nie mam znajomych z tak małymi dziećmi A po drugie w szkole Emil jest chyba jedynym Polakiem w klasie
Akuku
Fanka BB :)
Zaglądam zaglądam
Jeszcze nie urodziłam, nie mogę się już doczekać bo już bardzo ciężko
Mam cukrzycę ciazowa I mnóstwo wizyt, co 3 tyg teraz co 2 tyg usg. Na ostatnim 2 tyg temu mala przyroda mniej niż powinna I jak nadal słabo rosnie to będą myslec nad wywolaniem. Wg miesiączki jutro zostanie mi 2 tyg do terminu A wg usg pierwszego prawie 3 tyg. I oni liczą ten dłuższy.
Mam cukrzycę ciazowa I mnóstwo wizyt, co 3 tyg teraz co 2 tyg usg. Na ostatnim 2 tyg temu mala przyroda mniej niż powinna I jak nadal słabo rosnie to będą myslec nad wywolaniem. Wg miesiączki jutro zostanie mi 2 tyg do terminu A wg usg pierwszego prawie 3 tyg. I oni liczą ten dłuższy.
Ojj znam tą zmorę z cukrzycą... też miałam :/ ale tylko dieta czy insulinę masz? Dobrze że już tak blisko do końca moi też słabo rośli ale ja miałam małowodzie w obu ciążach, ale może u Ciebie to być kwestia tej cukrzycy? Najważniejsze że wszystko kontrolują i chcą działać z wywoływaniem w razie potrzeby to trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie i oczywiście koniecznie daj znać!Zaglądam zaglądam
Akuku
Fanka BB :)
Kurczę nie pokazywali mi wiadomości.
W każdym razie jutro A raczej już dziś na 21 idę do szpitala na wywołanie. Co prawda mala podakoczypa Wpowrotem na 50-90 centyl Ale przy cukrzycy wywołują poród trochę wcześniej.
Moja mama byla w pl więc bardzo nie chciałam urodzić w tym czasie I na szczęście się udało
Teraz może się ruszyć samo hahhaha
Także na dniach bo tu wywołanie trwa.. tzn na spokojnie najpierw tabl rozkueczajaca szyjke.. jeśli nie zadziała to 3 razy co 6 godzin. Później balonik później przenikanie wód i na końcu oxy.
Jeszcze na początku masaż szyjki. Zobaczymy jak to u mnie pójdzie.
Mam nadzieję że w miarę szybko bo ja skurcze mam już od ponad miesiąca więc myślę że masaż I ewentualnie tabletka dadza radę
W każdym razie jutro A raczej już dziś na 21 idę do szpitala na wywołanie. Co prawda mala podakoczypa Wpowrotem na 50-90 centyl Ale przy cukrzycy wywołują poród trochę wcześniej.
Moja mama byla w pl więc bardzo nie chciałam urodzić w tym czasie I na szczęście się udało
Także na dniach bo tu wywołanie trwa.. tzn na spokojnie najpierw tabl rozkueczajaca szyjke.. jeśli nie zadziała to 3 razy co 6 godzin. Później balonik później przenikanie wód i na końcu oxy.
Mam nadzieję że w miarę szybko bo ja skurcze mam już od ponad miesiąca więc myślę że masaż I ewentualnie tabletka dadza radę
Załączniki
Oj to już tak blisko!! Trzymam kciuki żeby szybko poszło ale będziecie mieć fajną gromadkę dzieci już pewnie też nie mogą się doczekać?Kurczę nie pokazywali mi wiadomości.
I kosz już na Malutką czeka-śliczny
reklama