reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
paulinka ;-) ja też już nic nie mówię :-) ale brzuch mnie boli jak nie wiem :/

kasiol jak tam dziś?

tysia, akuku jak po weekendzie?

Ja dziś pierwszy dzień w pracy po urlopie.. Nie mogę się wziąć za nic, lenia mam jak nie wiem :-(

Witam ;)

Widzę było gorąco .... szkoda ze @ jednak poprzyłaziły.

Ja po urlopie i weekendzie zmeczona. Narobilismy się strasznie, ale widać efekty. Mam praktycznie caly parter pomalowyany już raz biała farbą. Potem zostanie jeszcze kolor tylko. Dzis Pan od Płytek zaczyna działać. Będzie u nas siedział ze 3-4 tygodnie. W końcu wybraliśmy plytki do łazienki i do kuchni. Wstepnie w listopadzie chcemy się wprowadzić. Co prawda będzie my mieszkac na placu budowy praktycznie, ale ja już nie mogę się doczekać ;)
Konczymy zaplanowane prace na budowie i koncza się pieniądze. Wiem ze wielu rzeczy nie zdołamy zrobić. No i musimy znaleźć jakies dodatkowe źródlo dochodu albo zmienić prace. Dziecko coraz bardziej schodzi na dalszy plan. Musimy ustatkować trochę sytuacje finansowa żeby w pełni porobić wszystkie badania i podejść do kilku IUI albo innych prób. Oczywiście nie będziemy się zabezpieczać, ale ciśnienie na to żeby zajść w ciaze już natychmiast diametralnie spada ... .

tysia super że na budowie się tak do przodu posunęliście :tak: mam nadzieję że uda się Wam wprowadzić tak jak planujecie.
Co do starań to z jednej strony to lepiej że nie ma takiego ciśnienia, takie odpuszczenie może tylko dobrze Wam zrobić.

hej
natka no tempka piękna:)
u mnie spadek i powoli czuje @... wiec czas wykupić receptę na clo. Ale podobnie jak tyśka finansowo nie stać mnie na wiele badan i tak ten miesiąc będzie ciężki bo leki i monitoringi 3 to już z 250 zł a przy naszych zarobkach to sporo... ahh moze to mnie blokuje mimo,że tak bardzo pragnę maleństwa. Ale jak już bede stara i "bogata" będzie już za późno na dziecko...
tyśka wierze ,że czekasz z utęsknieniem na wprowadzenie się:)

kasiol kurcze, przykro mi że spadła :-(
a ile Cię kosztuje monitoring? Miejmy nadzieję że tylko ten jeden miesiąc wystarczy i później już monit nie będzie konieczny :-)

reklama
Kasiol, to nie chodzi o to żeby być bogatym, tylko o to żeby nas było stać na zrobienie od razu kompleksowych badan i podejściu do IUI kilka m-cy po kolei. Do tej pory robimy wszystko wyrywkowo i dalej wiem ze nic nie wiem. Efektów brak a człowiek się tylko denerwuje.

Do góry