reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki luty 2013

Kasiol widzę że jednak przesunęłaś granicę owulacji na później? Wiesz kochana, według tego to 9dpo więc na test mimo wszystko może być za wcześnie... Jeśli tempka nadal wysoko to nie trać nadziei! Przez najbliższe dni jeszcze wszystko się może zdarzyć :tak:

Ja dziś pierwszy raz od dłuższego czasu wybrałam się z M. na tenisa. Matko, jak ja dawno nie grałam, ledwo tą godzinę przeżyłam kondycyjnie ;-) a poza tym dzisiaj przyjechał mój szwagier który na co dzień siedzi za granicą i ostatnio widzieliśmy się w czerwcu. I pyta mi się czy ja czasem w ciąży nie jestem bo tak jakoś inaczej wyglądam. Chyba jednak znowu przytyłam choć waga pokazuje że schudłam heh. Masakra...

a co do Nuuuśki to byłam dziś na jej wykresie i nie naniosła nowego cyklu na razie także może jednak @ się nie pojawiła :-)

reklama
Ehh kasiol szkoda że jednak poleciała :-( wiem jak Ci ciężko, ale kurcze no, musi się w końcu udać! Skoro wyniki M. ok, Twoje też, to musi to być kwestia czasu, może jednak to CLO faktycznie coś pomoże. Ale moim zdaniem naciskaj też na dupka/luteinę w drugiej fazie cyklu. Choć myślę, że przy CLO i tak Ci to ginka zapisze, ale w razie czego upieraj się!

Kasiol widzę w górę idziemy:):):) Wydaje mi się, że trochę za wcześnie na test:) Trzymam kciuki:)))))

Natka u Ciebie nadal wysoko:)
Akuku, Tysia Jak tam?
Nuuśka przyszła @?

Hej,

kasiol widzę że test negatywny.. Ale tempka w górę także nadal trzymam kciuki :-):tak:

paulinka u mnie w górze co prawda, od wczoraj mam też różne "dziwne" objawy których wcześniej nie miewałam ale dziś test negatywny więc nie ma sensu się nad nimi rozwodzić.

Miłej niedzieli :-)

Natka Ty masz dopiero 11 dpo więc spokojnie:) Czekamy co przyniosą kolejne dni:) U mnie w końcu @ sobie poszła:) Zdążyłam się już od nich odzwyczaić i wcale za nimi nie tęskniłam:) Muszę się umówić do gina ...

paulinka wiem że u mnie dopiero 11 dpo :-) a według ovufrienda to nawet dopiero 9dpo bo on mi później owulkę ustawił :-) no ale jednak rano mnie po tym wszystkim wczoraj podkusiło i stwierdziłam że mam jeden test to niech będzie ;-)
A Tobie wcale się nie dziwię że nie tęskniłaś za @ ;-) ale niestety kiedyś wrócić musiała... Taki nasz kobiecy los heh :-)

hej
no podniosła sie ,żeby jutro pojutrze pozbawić mnie złudzeń:zawstydzona/y:
natuś ale u Ciebie też za wcześnie:tak:
tez zastanawiam sie co u nuśśki, TRZYMAM KCIUKI za dobre wieści:)
paulinka a wy zostajecie przy waszej czwórce?
tyśka jak praca? na kiedy planujecie się wprowadzić?

Tak, Kasiol:) Ja po dwóch cc i rozejściu macicy nie mogę mieć więcej dzieci.
Tzn. podobno zakaz jest "tylko" na 10 lat, ale jak chłopcy będą już tacy duzi to raczej nam się znowu pampków nie będzie chciało:)
No i w sumie zawsze miało być dwoje, jest dwoje to po co kusić los, skoro u mnie co ciąża to jest gorzej:(((

reklama
kasiol może nie spadnie... Trzymam kciuki do końca :-)

Co do nuuuśki to do nas nie zagląda ale widziałam że pisała dziś na wątku planowania płci że @ niestety jednak przyszła :-(

A ja mam już dość :-( pisałam Wam ostatnio że szwagier pytał czy w ciąży nie jestem. I dziś pojechałam do babci i ona do mnie to samo! Że niby na twarzy przybrałam tak jak miałam w ciąży... Ja nie wiem czy wszyscy mi to na złość pytają czy wiedzą że straciliśmy Małgosię i przypuszczają że się staramy. No ale kurde to jest denerwujące i zasmucające... :-:)-(

paulinka masz rację, nie ma co ryzykować jeśli miałoby być to niebezpieczne dla Ciebie lub dziecka.

Ostatnia edycja:
Do góry