reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
paulinka ;-) ja też już nic nie mówię :-) ale brzuch mnie boli jak nie wiem :/

kasiol jak tam dziś?

tysia, akuku jak po weekendzie?

Ja dziś pierwszy dzień w pracy po urlopie.. Nie mogę się wziąć za nic, lenia mam jak nie wiem :-(

Witam ;)

Widzę było gorąco .... szkoda ze @ jednak poprzyłaziły.

Ja po urlopie i weekendzie zmeczona. Narobilismy się strasznie, ale widać efekty. Mam praktycznie caly parter pomalowyany już raz biała farbą. Potem zostanie jeszcze kolor tylko. Dzis Pan od Płytek zaczyna działać. Będzie u nas siedział ze 3-4 tygodnie. W końcu wybraliśmy plytki do łazienki i do kuchni. Wstepnie w listopadzie chcemy się wprowadzić. Co prawda będzie my mieszkac na placu budowy praktycznie, ale ja już nie mogę się doczekać ;)
Konczymy zaplanowane prace na budowie i koncza się pieniądze. Wiem ze wielu rzeczy nie zdołamy zrobić. No i musimy znaleźć jakies dodatkowe źródlo dochodu albo zmienić prace. Dziecko coraz bardziej schodzi na dalszy plan. Musimy ustatkować trochę sytuacje finansowa żeby w pełni porobić wszystkie badania i podejść do kilku IUI albo innych prób. Oczywiście nie będziemy się zabezpieczać, ale ciśnienie na to żeby zajść w ciaze już natychmiast diametralnie spada ... .

tysia super że na budowie się tak do przodu posunęliście :tak: mam nadzieję że uda się Wam wprowadzić tak jak planujecie.
Co do starań to z jednej strony to lepiej że nie ma takiego ciśnienia, takie odpuszczenie może tylko dobrze Wam zrobić.

hej
natka no tempka piękna:)
u mnie spadek i powoli czuje @... wiec czas wykupić receptę na clo. Ale podobnie jak tyśka finansowo nie stać mnie na wiele badan i tak ten miesiąc będzie ciężki bo leki i monitoringi 3 to już z 250 zł a przy naszych zarobkach to sporo... ahh moze to mnie blokuje mimo,że tak bardzo pragnę maleństwa. Ale jak już bede stara i "bogata" będzie już za późno na dziecko...
tyśka wierze ,że czekasz z utęsknieniem na wprowadzenie się:)

kasiol kurcze, przykro mi że spadła :-(
a ile Cię kosztuje monitoring? Miejmy nadzieję że tylko ten jeden miesiąc wystarczy i później już monit nie będzie konieczny :-)

reklama
Kasiol, to nie chodzi o to żeby być bogatym, tylko o to żeby nas było stać na zrobienie od razu kompleksowych badan i podejściu do IUI kilka m-cy po kolei. Do tej pory robimy wszystko wyrywkowo i dalej wiem ze nic nie wiem. Efektów brak a człowiek się tylko denerwuje.

Do góry