reklama
kasiol
Fanka BB :)
akuku jeśli owu była tak jak pokazuje ovufreds 12 dc to 10 jak 13 to 9 jak 14 to 8 15 miałam usg i był płyn w zatoce douglasa więc raczej odpada
ale (.) przestają boleć zupełnie jak pare dni przed @ wiec poziom pewnie spada... ehh
ale (.) przestają boleć zupełnie jak pare dni przed @ wiec poziom pewnie spada... ehh
Ostatnia edycja:
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Kasiol (((( Ale i tak trzymam kciuki
paulinka88
Kasiol a gdyby tak tą faze wspomóc?
Hej,
kasiol masakra jest z tymi chorobami, wszędzie coś... Moja koleżanka, 25lat, od prawie roku walczy z ostrą białaczką i niestety w bazie dawców z całego świata nie ma osoby ze zgodnością tkankową.. Ale walczy. Walczy i czeka bo w tej fazie już tylko przeszczep może ją uratować, czeka- choć czasem brakuje już sił.
Co do testu to kurcze, może być mimo wszystko za wcześnie! Ja nadal trzymam kciuki i wierzę że jeszcze nie wszystko stracone tempka zabójcza :-)
akuku a jak tam u Ciebie, jakieś objawy owulacji były?
kasiol masakra jest z tymi chorobami, wszędzie coś... Moja koleżanka, 25lat, od prawie roku walczy z ostrą białaczką i niestety w bazie dawców z całego świata nie ma osoby ze zgodnością tkankową.. Ale walczy. Walczy i czeka bo w tej fazie już tylko przeszczep może ją uratować, czeka- choć czasem brakuje już sił.
Co do testu to kurcze, może być mimo wszystko za wcześnie! Ja nadal trzymam kciuki i wierzę że jeszcze nie wszystko stracone tempka zabójcza :-)
akuku a jak tam u Ciebie, jakieś objawy owulacji były?
paulinka88
Dziewczyny czekam na temperaturki
Paulinka u mnie temperatura bez zmian :-) ale u mnie nic się z tego cyklu raczej nie wykluje bo objawów jak w cyklu ciążowym brak, zwłaszcza bólu (.)(.) nie ma.
Akuku wiem że jakoś specjalnie się nie obserwujesz ale czasami pewnych objawów przeoczyć się nie da więc pytam ;-)
Kasiol jak tam dziś?
Akuku wiem że jakoś specjalnie się nie obserwujesz ale czasami pewnych objawów przeoczyć się nie da więc pytam ;-)
Kasiol jak tam dziś?
reklama
kasiol
Fanka BB :)
hej
bardzo zabiegany dzień dziś;/
dziś znów mały dołek, może powinniśmy dać sobie spokój i zacząć uczyć się żyć w trójkę, przestać traktować tego jak koniec świata i życiową porażkę... :-(
tęmpka wysoko, ale test negatywny więc szanse spadają...
natka pięknie wysoko, trzymam kciuki
ciekawe jak nuśśka dziś ma termin wrednej @, oby nie przylazła...
bardzo zabiegany dzień dziś;/
dziś znów mały dołek, może powinniśmy dać sobie spokój i zacząć uczyć się żyć w trójkę, przestać traktować tego jak koniec świata i życiową porażkę... :-(
tęmpka wysoko, ale test negatywny więc szanse spadają...
natka pięknie wysoko, trzymam kciuki
ciekawe jak nuśśka dziś ma termin wrednej @, oby nie przylazła...