jestem dziewczynki jestem !!
Podczytuje Was codziennie, ale od 1.5tygodnia jestem na urlopie, choc niestety zaliczam go do nieudanych jesli chodzi o ten rok. Od poniedzialku znowu leje, jest zimno, wietrznie i w ogole ach....do bani
chcialam odpoczac a tu co chwile cos, mielismy dzis jechac na calodniowa wycieczke, to wczoraj sie okazalo, ze auto trzeba odstawic do mechanika, bo pekla sprezyna nad kolem ktore ostatnio bylo wymieniane, podtrzymujaca auto nad kolem ( czy cos takiego ..). Bez jej wymiany,a w sumie to obydwu nie ma co nawet wsiadac do auta, takze bede chciala jutro wracac do domu jesli dzis auto bedzie gotowe, bo nie ma co tu siedziec juz...plany wziely w leb, pogoda Nas negatywnie zaskoczyla, Ł. ma humory gorsze od malego dziecka takze jednym slowem sielanka...zyc nie umierac.
kasiol bedziesz brala na stale teraz CLO ? ja tez pare razy sie do tego przymierzalam, ale poki co polecali mi bardziej Femare, poki co odpuscilam wszystko, wlacznie z pomiarami, ale kiedy wrocimy chce znowu zaczac bo dzieki temu wiem cokolwiek a tak to jedna wielka niewiadoma..teraz tez. Cykle sie ladnie wyrownaly, bo ostatni trwal 29dni, wczesniejszy 28dni, ale skrocila sie rowniez @, bo tak jak wczesniej 7 dnia mialam jeszcze plamienia, tak teraz 5dc jest juz po wszystkim :-( nie wiem juz czego sie zaczepic, wiem ze musze walczyc, ale powoli coraz mniej mam ochote zaczynac wszystko od poczatku.
natka glowka do gory kochana.Ja wierze, ze teraz nie bedziecie musieli sie starac dlugo i ze lada moment ujrzysz upragnione I I. Moze Twoj organizm potrzebuje wiecej czasu na regenaracje i powrot do formy sprzed
pamietaj, ze nie mozemy sie poddawac, nie my. Juz 1.5roku jestesmy tu w tym samym skladzie, oprocz Akuku i Paulinki nie udalo sie nikomu i kurczaki ktoras w koncu musi to przerwac ! bo na prawde zaczelam ostatnio sadzic, ze w zlym miesiacu zaczelysmy to wszystko..pechowy luty
tyśka to tak jak u Nas. Ł. mial ostatnio nie mila sytuacje w pracy, i nie wie jak to sie skonczy,a ze firma prywatna i szczerze kierownictwo jest na prawde zdrowo rabniete to robia co chca, ludzi gnoja na calego, nie przejmuja sie niczym, nawet coraz to nowymi pismami o mobing.U mnie tez bez zmian na lepsze, do tego atmosfera w domu do bani takze eh...nie powinnam tak napisac, ale czasem mysle, ze ktos nad Nami jednak czuwa, bo ostatnia rzecza w pewnych chwilach o jakiej mysle to zajscie w ciaze..mowi sie ze nie ma odpowiedniego czasu na to, ale ja ostatnio mam wrazenie, ze dla Nas ten czas jest bardzo niedopowiedni :-(