reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
akuku jeśli owu była tak jak pokazuje ovufreds 12 dc to 10 jak 13 to 9 jak 14 to 8:) 15 miałam usg i był płyn w zatoce douglasa więc raczej odpada:)

ale (.) przestają boleć zupełnie jak pare dni przed @ wiec poziom pewnie spada... ehh

Ostatnia edycja:
Hej,

kasiol masakra jest z tymi chorobami, wszędzie coś... Moja koleżanka, 25lat, od prawie roku walczy z ostrą białaczką i niestety w bazie dawców z całego świata nie ma osoby ze zgodnością tkankową.. Ale walczy. Walczy i czeka bo w tej fazie już tylko przeszczep może ją uratować, czeka- choć czasem brakuje już sił.
Co do testu to kurcze, może być mimo wszystko za wcześnie! Ja nadal trzymam kciuki i wierzę że jeszcze nie wszystko stracone :tak: tempka zabójcza :-)

akuku a jak tam u Ciebie, jakieś objawy owulacji były?

Paulinka u mnie temperatura bez zmian :-) ale u mnie nic się z tego cyklu raczej nie wykluje bo objawów jak w cyklu ciążowym brak, zwłaszcza bólu (.)(.) nie ma.

Akuku wiem że jakoś specjalnie się nie obserwujesz ale czasami pewnych objawów przeoczyć się nie da więc pytam ;-)

Kasiol jak tam dziś?

reklama
hej
bardzo zabiegany dzień dziś;/
dziś znów mały dołek, może powinniśmy dać sobie spokój i zacząć uczyć się żyć w trójkę, przestać traktować tego jak koniec świata i życiową porażkę... :-(
tęmpka wysoko, ale test negatywny więc szanse spadają...
natka pięknie wysoko, trzymam kciuki:)
ciekawe jak nuśśka dziś ma termin wrednej @, oby nie przylazła...

Do góry