reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki luty 2013

Kasiol tak dzis 14 dv.
A ten samsung nowy i pisza E wlasnie promocja i ograniczona ilosc.
Kasiol wiesz dzieciom moim to najwygodniej na telefonach hehe. 7 jest wystarczajaca moim zdaniem i moze go swobodnie nosic itd. A tu duzy palcem po calym ekranie itd.

Paulinka a ile sunek ma ? Ja probowalam odpielichowac victora jak mial chyba 2 latka..nie dalo rady bo sikal i nawet nie kumal o co chodzi az sie rozchorowal.. sprobowalam za 2-3 miesiace i w 2 dni aie nauczyl ;)

reklama
kasiol generalnie te tabletki nasenne które mam zapisał mi właśnie ginek- jak jeszcze byłam przed zabiegiem ale już było wiadomo że serduszko nie bije... Muszę przeczytać ulotkę co tam piszą o staraniach ewentualnie.

paulinka kwestia paru dni i mały na pewno się przyzwyczai- podobno pierwsze dni są najgorsze jeśli chodzi o odpieluchowanie :-)

Akuku Mikołaj ma 2 lata i trzy miesiące,no i już wszystko rozumie zaczyna mówić i potrafi powiedzieć si i kupa, ale uparcie mówi, że nie będzie wołał i już :) Gremlin mały:)

akuku świetne polecenie:) już poczytalam i faktycznie Samsung Galaxy bedzie najlepszy( żebym nie wyzywała później ze poskąpilam 100 zł i kupilam badziewie) a ten Samsung jest całkiem całkiem:) z tym że ten z allegro ma opis z innego modelu:) ale już znalazłam co chcę:) Samsung Galaxy TAB 3 7.00 SM-T210, jest za 449 zł i ten opis z allegro własnie jego dotyczy:) dokupie jeszcze klawiaturę i rysik za miesiąc-bo Kali się marzy taka mała klawiaturka:) zresztą jej kasa niech ma:)
akuku połowa cyklu więc powodzenia:)
paulinka z chłopcami słyszałam ze gorzej odpieluszkować, choć mojej Kali sie jeszcze czasem zdarzy-ale to przez jej głupotę- bo nie ma czasu iść do toalety;/
natka lepiej zapytac gina czy przy staraniach można brać te tabletki ...:)

Kasiom tym razem moj m pilnyje staran i pyta czy wiem kiedy mam owu a jak nie wiem to przypomina o staranoach co 2 dzien hehe ;)
Ja mam klawiature i osoboscie nie uzywam ;).
Ja kupilam obudowe z klawiatura odrazu kyora laczy sie przez bluetooth z tabletem. Co jakis czas trzeba ja naladowac ale ja zadko jej uzywam. Ogolnie ja polecam bo dobrze chroni tableta a guziczki ma gumowe.
Moze poszukaj na ebayu albo allegro bo ja kupilam za grosze .. kilka funtow.
Lepiej kupic lepszy niz badziewie. Nam sie raczej gry nie zacinaja. Ja mam tez duzo swoich aplikacji . Tablet uzywamy codziennie. Ogladam na nim filmy z ipla filmy na YouTube. Ogolnie uzywam tableta zamiast kompa ale teraz mi latwiej z telefonu ;)
Dobrze ze sie zdecydowalas ;)
Aa jeszcze jedno na ebayu czesto znajdziesz wlasnie rysik z protectorem i klawiatura razem.

hej
akuku właśnie o takim etui/klawiaturze w jednym myślalam, u nas na allegro też są:)
u nas dziś dość zimno i pada i w ogóle czuje jesień w kościach,albo jakąś chorobę. Wczoraj dowiedziałam się ,ze zmarła mama 5 letniej dziewczynki z naszej miejscowości coś po 30-stce. Nie moge dojsć do siebie mimo ,że nie znałam za dobrze tej kobiety. Rak ją zabił w moment:( Życie nie jest sprawiedliwe, tylko czekać na swoją kolej...

Kasiol jejku jaka tragedia ;(;(

Od razu przypomina mi sie blog chusta czy chustka ...i slowa mamy napisane do syna ( kto Ci bedzie grzal majtki blizke spodnie koszulke codziennie rano an kaloryferze... kto cie bedzie przytulal jak bedzie ci zle i smutno ..
Jezusie juz mam lzy w oczach ;(
Kurcze musze sobie zrobic cytologie.

Zycie jest takie kruche ;(

Kasiol w mojej miejscowości też w nocy zmarł na białaczkę facet trzydzieści parę lat. Pół powiatu zgłosiło się specjalnie dla niego do banku szpiku. No i zrobili mu przeszczep, bo udało się gdzieś tam znaleźć dawce. Po kilku miesiącach okazało się, że przeszczep jednak się nie przyjął, a Tomkowi chyba zabrakło już sił do dalszej walki, bo zrezygnował z ldalszego leczenia....

Kasiol u Ciebie całkiem obiecująco wygląda... Ja to bym już siknęła na test:) Bo ten spadek w 6 dniu to mogła być implantacja , więc test by już teoretycznie mógł wyjść:)

reklama
Do góry