reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki luty 2013

urodziny Kaliny 2014 052.jpg
ten jeż to tez w sumie tort, robiła go ciocia Kalinie w prezencie :)

u mnie jakiś nieogar totalny, w sumie lenia nie mam, pracuje i coraz mniej mam na głowie ale po południu padam i nie mam sił na nic-chyba idzie jesień i jakieś przesilenie mnie dopadło:tak:
tyśka co tam u Ciebie jak sytuacja dziś? tak abrdzo bym chciała ,żeby @ jednak do Ciebie nie zawitała.Czekam na wieści

Załączniki

• urodziny Kaliny 2014 052.jpg
    urodziny Kaliny 2014 052.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 37
reklama
kasiol przesilenie mówisz? :-) a może to z powodu wysokiego poziomu progesteronu :-) on działa tak trochę usypiająco ;-) a tempki wysoko więc to może być to :tak: też tak miałam- w cyklu ciążowym ;-) trzymam kciuki!
Ja dziś też padam, ale dlatego że nie mogłan spać w nocy, zasnęłam dopiero o 3:00 a rano też dospać nie mogłam :-( także dziś spróbuję to nadrobić hehe
Dobranoc dziewczynki :*

... bry.

Nie wiem co tak wypytujecie - pisalam ze czuje sie na @. No i @ przyszła. Pięknie w terminie.
Mam wolne i dzialamy na budowie wiec nie bede sie za bardzo odzywac.

hej
natuś wysoki progesteron mówisz?:-D heh obyś miała rację:tak:chciałabym bardzo, ale sił mi już braknie na to wszystko...
tyśka a jednak, moje czary nie pomogły:-(miłej i owocnej pracy na budowie- może jakaś fota?
z serwetką mówisz:-D no właśnie taki jakiś płaski był, ja lubie coś jeszcze nawalić na wieszch:)

wiecie myśle żeby kupic tableta, ale im więcej czytam tym maniej mi sie chce kupić, mam słaby budżet-a właściwie nie ja tylko Kali-bo to teoretycznie ma być jej tablet z kasy urodzinowej, wiecie coś w tym temacie może ? max 500 zł,a najlepiej do 400 zł:) ? mozecie jakiś polecić-nie musi być super marka, ważne żeby sie nie zawieszał i miał dobry zasięg wi fi ( w sumie do gier i neta)

kasiol co do tableta to ja nie doradzę, my mamy takiego właśnie z niższej półki i nikomu go nie polecam, zanim porządnie się włączy to dość długą chwilę trwa, a poza tym przy korzystaniu z neta strasznie muli i się zawiesza (przy takich prostszych grach nie jest źle). Mój brat miał Asusa, ten to śmigał! Ale cena też ładna, bo niecałe 2000 dał. No a takiego do 500 zł to nie znam niestety nic godnego polecenia, może dziewczyny coś słyszały :-)

tysia wredna @ jednak przyszła.. Miłej pracy na budowie :tak:

Wiecie co, normalnie taki mam problem ze snem że nie wiem.. Wczoraj znowu zasnąć nie mogłam, po 2:30 dopiero zasnęłam :-( masakra, chyba będę musiała do tabletek nasennych wrócić bo już nie mam pojęcia jak z tym walczyć no... I jeszcze mnie jajnik chyba boli :-( normalnie od rana ten dzień kiepski jakiś...

Ostatnia edycja:
Akuku nie wczytywałam się w szczegóły aukcji, czy nowy itd :-) ale wiem że była teraz weekendowa promocja na wszystkie Samsung Galaxy Tab - rabat 50% od ceny wyjściowej, ale to nie było na allegro tylko w sklepach typu komputronik, media expert itp. - wiem też że rozeszły się jak ciepłe bułki bo w sobotę już nie było (chcieliśmy zobaczyć), na necie też wszędzie piszą że szybko się rozeszły. Może jeśli to nowy to ktoś kupił własnie z tej promocji, kto wie. Chociaż nie znam się na konkretnych modelach i nie wiem czy ta cena to połowa normalnej :-)

a wiecie że o nim myslałam, bo koleżanka ma do sprzedania-ale używany:) tylko właśnie 7 cali, a ja myslałam ze większy leiej dla Kali, boje sie ze kupie ***** i bede sie tylko wkurzac
:tak:

akuku a ty juz w połowie cyklu?
natka współczuje bezsenności, to koszmar jakiś nie móc zasnąć... a to na sen to przy konsultacji z ginem ?

reklama
Tysia do Ciebie przyszła @ i do mnie też:))) Najchętniej to bym zabrała wszystkie Wasze:)

Kasiol super tort:) Jej jak ja lubię róż:)

W sprawie tableta to nie za bardzo mogę pomóc, bo nie mam. Moja mama ma samsunga o ile się nie mylę, ale nawet go w łapkach nie trzymałam, bo ja jestem antytalent techniczny:)

Natka i Kasiol wykresy bardzo ładne:) Pozostaje czekać:)

Nuuśka, Patuśka jeśli czytacie to pozdrawiam:)

A my się odpieluchowujemy... Już któryś dzień walki i dziecie moje nie współpracuje:(((( Dzisiaj siku idzie nam ładnie- dwa razy do kibelka i bez proszenia i szarpania się:) Kupa niestety w majtki:(((

Do góry