reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

urodziny Kaliny 2014 052.jpg
ten jeż to tez w sumie tort, robiła go ciocia Kalinie w prezencie :)

u mnie jakiś nieogar totalny, w sumie lenia nie mam, pracuje i coraz mniej mam na głowie ale po południu padam i nie mam sił na nic-chyba idzie jesień i jakieś przesilenie mnie dopadło:tak:
tyśka co tam u Ciebie jak sytuacja dziś? tak abrdzo bym chciała ,żeby @ jednak do Ciebie nie zawitała.Czekam na wieści

Załączniki

• urodziny Kaliny 2014 052.jpg
    urodziny Kaliny 2014 052.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 39
reklama
kasiol przesilenie mówisz? :-) a może to z powodu wysokiego poziomu progesteronu :-) on działa tak trochę usypiająco ;-) a tempki wysoko więc to może być to :tak: też tak miałam- w cyklu ciążowym ;-) trzymam kciuki!
Ja dziś też padam, ale dlatego że nie mogłan spać w nocy, zasnęłam dopiero o 3:00 a rano też dospać nie mogłam :-( także dziś spróbuję to nadrobić hehe
Dobranoc dziewczynki :*

... bry.

Nie wiem co tak wypytujecie - pisalam ze czuje sie na @. No i @ przyszła. Pięknie w terminie.
Mam wolne i dzialamy na budowie wiec nie bede sie za bardzo odzywac.

hej
natuś wysoki progesteron mówisz?:-D heh obyś miała rację:tak:chciałabym bardzo, ale sił mi już braknie na to wszystko...
tyśka a jednak, moje czary nie pomogły:-(miłej i owocnej pracy na budowie- może jakaś fota?
z serwetką mówisz:-D no właśnie taki jakiś płaski był, ja lubie coś jeszcze nawalić na wieszch:)

wiecie myśle żeby kupic tableta, ale im więcej czytam tym maniej mi sie chce kupić, mam słaby budżet-a właściwie nie ja tylko Kali-bo to teoretycznie ma być jej tablet z kasy urodzinowej, wiecie coś w tym temacie może ? max 500 zł,a najlepiej do 400 zł:) ? mozecie jakiś polecić-nie musi być super marka, ważne żeby sie nie zawieszał i miał dobry zasięg wi fi ( w sumie do gier i neta)

kasiol co do tableta to ja nie doradzę, my mamy takiego właśnie z niższej półki i nikomu go nie polecam, zanim porządnie się włączy to dość długą chwilę trwa, a poza tym przy korzystaniu z neta strasznie muli i się zawiesza (przy takich prostszych grach nie jest źle). Mój brat miał Asusa, ten to śmigał! Ale cena też ładna, bo niecałe 2000 dał. No a takiego do 500 zł to nie znam niestety nic godnego polecenia, może dziewczyny coś słyszały :-)

tysia wredna @ jednak przyszła.. Miłej pracy na budowie :tak:

Wiecie co, normalnie taki mam problem ze snem że nie wiem.. Wczoraj znowu zasnąć nie mogłam, po 2:30 dopiero zasnęłam :-( masakra, chyba będę musiała do tabletek nasennych wrócić bo już nie mam pojęcia jak z tym walczyć no... I jeszcze mnie jajnik chyba boli :-( normalnie od rana ten dzień kiepski jakiś...

Ostatnia edycja:
Akuku nie wczytywałam się w szczegóły aukcji, czy nowy itd :-) ale wiem że była teraz weekendowa promocja na wszystkie Samsung Galaxy Tab - rabat 50% od ceny wyjściowej, ale to nie było na allegro tylko w sklepach typu komputronik, media expert itp. - wiem też że rozeszły się jak ciepłe bułki bo w sobotę już nie było (chcieliśmy zobaczyć), na necie też wszędzie piszą że szybko się rozeszły. Może jeśli to nowy to ktoś kupił własnie z tej promocji, kto wie. Chociaż nie znam się na konkretnych modelach i nie wiem czy ta cena to połowa normalnej :-)

a wiecie że o nim myslałam, bo koleżanka ma do sprzedania-ale używany:) tylko właśnie 7 cali, a ja myslałam ze większy leiej dla Kali, boje sie ze kupie ***** i bede sie tylko wkurzac
:tak:

akuku a ty juz w połowie cyklu?
natka współczuje bezsenności, to koszmar jakiś nie móc zasnąć... a to na sen to przy konsultacji z ginem ?

reklama
Tysia do Ciebie przyszła @ i do mnie też:))) Najchętniej to bym zabrała wszystkie Wasze:)

Kasiol super tort:) Jej jak ja lubię róż:)

W sprawie tableta to nie za bardzo mogę pomóc, bo nie mam. Moja mama ma samsunga o ile się nie mylę, ale nawet go w łapkach nie trzymałam, bo ja jestem antytalent techniczny:)

Natka i Kasiol wykresy bardzo ładne:) Pozostaje czekać:)

Nuuśka, Patuśka jeśli czytacie to pozdrawiam:)

A my się odpieluchowujemy... Już któryś dzień walki i dziecie moje nie współpracuje:(((( Dzisiaj siku idzie nam ładnie- dwa razy do kibelka i bez proszenia i szarpania się:) Kupa niestety w majtki:(((

Do góry