reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
witam.

Ale tu pustki ....

Natka - ty w końcu zatestujesz czy nie?

Kasiol - @ na razie nie ma, ale spokojnie, to kwestia dni. Dzis 29 DC, wiec do 34 dni czekamy na spokojnie. Bo u mnie takie cykle się zdarzają.

Ja od jutra tez na urloipie będę. Maluje sciany ;) Póki co tylko gruntem, ale nawet na bialo pomalowane wnętrza już tak domowo wyglądają ;) A po długim weekendzie przychodzi pan kłaść płytki ;)

Hej :-)

To fakt, cichutko tu u nas przez weekend było. Ja zaczynam ostatni tydzień urlopu i niestety w poniedziałek czeka mnie powrót do pracy...

kasiol tak, wygląda na to że to jednak owulacja, dziś tempka jeszcze bardziej w górę. No ale zobaczymy co się jeszcze wydarzy w kolejnych dniach :tak: a u Ciebie widzę wczoraj piękny jednodniowy spadek ;-) oby zwiastował coś dobrego :tak:

tysia nie testuję bo jeśli to faktycznie owulacja to 5 dpo i tak nic nie wyjdzie. Ale Ty możesz śmiało zatestować jutro- 30dc to już powinno być widać jeśli coś jest na rzeczy :tak:

hej
tyśka natka ma racje :) test byłby już miarodajny:) ja bym już nie wytrzymała pewnie:)

a ja dziś czuje sie fatalnie, ledwo chodze od dzisiejszej zmiany pogody... od paru dni łykam furagine, bo chyba jednak to pęcherz a nie inne zapalenie, już troche lepiej choć teraz myślę,że mogę mieć jakieś przewlekłe zapalenie bo coś takiego powtarza się dość często...
jutro Kali ma 5 lat, a właściwie o 00,15 skończy 5 lat. 5 lat temu w tej chwili leżałam grzecznie na porodówce:)
tyśka jesteś bohaterem w swoim domu:)
natka czyli jesteś tylko 2 dni po mnie z owulacją:) w piątek mam 6 racznice ślubu i 11 dpo moze zdecyduje się na test-choć może mnie to znów zepchnąć w czarną depresję;/

kasiol wszystkiego najlepszego dla Kali! :-)
A co do rocznicy to może właśnie dobrze będzie zatestować właśnie wtedy :tak: trzymam kciuki żeby właśnie dwie kreseczki okazały się Waszym rocznicowym prezentem :tak: a gdyby test miał jednak nic nie pokazać to może właśnie deprecha Cię ominie przez to że to będzie Wasz dzień? Ale co ja mówię?! Trzeba się nastawiać na to że się udało bo przecież siła podświadomości jest ogromna :tak: :-)
Co do zapalenia to polecam żurawinę w tabletkach. Moja koleżanka prawie co miesiąc przed @ miała takie bóle pęcherza, że z czasem furagina nawet jej nie pomagała, a jak zaczęła brać końskie dawki tej żurawiny jak tylko czuła pierwsze objawy to ból minął :-)
A mnie tak dziś od jakiegoś czasu bolą jajniki i brzuch że masakra :-(

Ostatnia edycja:
urodziny Kaliny 2014 040.jpgurodziny Kaliny 2014 053.jpg

hej Akuku mój torcik z soboty:) ale nie jestem z niego zadowolona;/
myślałam ,że będzie ładniejszy-poskąpiłam na masy cukrowej i kupiłam barwnik, a ten to masakra na tej śmietanie, w kuchni goraco tort mi się zaczął rozpływać a ja mialam zdobić... więc jest jaki jest:)

Załączniki

• urodziny Kaliny 2014 040.jpg
    urodziny Kaliny 2014 040.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 29
  • urodziny Kaliny 2014 053.jpg
    urodziny Kaliny 2014 053.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 23
akuku czyli odchudzanie pełną parą ;-) super że już jest taki efekt!

kasiol fajny torcik :-) mała na pewno była zadowolona z niespodzianki :tak: i widzę że i babeczki i słomki też z motywem :-) fajnie!
Ładna tempka dziś :tak: ojj trzymam kciuki! :-)

tysia jak tam?

Kasiol slabo widze na telefonie ale to jakis jez ? Mi siw podoba.
Ja zawsze barwiw biala mase..kupuje tylko czarna i granatowa. Teraz chce kupic pastelowe barwniki

Natka tak odchudzanie pelna para ;) chcialabym jeszcze 9 kg zgubic by byla ta 6 z przodu a potem juz na spokojnie powoli cwiczeniami samymi ;);)

reklama
Kasiol a masz zdjecie samego tortu ? Ale ja ogolnie tera nie zazdroszcze robienia tortow w pl bo sa te upaly i wszystko plywa. Ja mam nadzieje ze jak we wrzesniu pojade to juz chlodniej bedzie.

Do góry