reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki luty 2013

Tysia Marcelowi na razie to obojętne, bo i tak zasypia jak tylko wózek ruszy:)

Natka bardzo zadowolona:-D:-D:-D

Kasiol no ja też myślałam tak jak Natka, bo przecież wykresy pokazują, że owu jest... Coś na ewentualne podtrzymanie w drugiej fazie by się przydało:)

reklama
w sumie sama nie wiem, chce jej zaufać i spróbować-tym bardziej że wszystko pod kontrolą na usg, czytałam o wielu przypadkach ciąż po clo, danych kobietą starającym się długo... może moje jajka są za małe? może słabe? w sumie ten cykl odpuściła już, mimo że wszystko się może zdarzyć:-D nastawiamy sie na kolejny i wierze ,że dupka zapisze -skoro tyle zachodu bedzie w tym cyklu bedzie chciała go na maxa wzmocnić. Przynajmniej taką mam nadzieje. Tym razem nic mi nie objecywała-jak co wizyte wcześniej.
Natka a jak dzisiejszy pomiar? długi ten cykl na maxa, a testy masz?
tyśśka który u ciebie dzień cyklu?

paulinka najważniejsze że jesteś zadowolona :tak:

kasiol u mnie dziś znowu w dół.. takie sobie skakanie wymyśliła tempka w tym cyklu. Ale jak już kiedyś pisałam- to było do przewidzenia bo moje życie tak właśnie wygląda, nigdy nic nie jest po mojej myśli. Niestety. Testy mam, ale sensu ich użycia nie widzę...
Co do Ciebie to najważniejsze że będą monity żeby w razie czego odstawić to CLO. Miejmy nadzieję że ta kuracja przyniesie pożądany efekt :tak: i to już w pierwszym cyklu :-) a nawet żebyś nie doczekała tej kuracji i to ten cykl okazał się szczęśliwy ;-) a mi z tym CLO chodziło o to że zdziwiłam się bo to jest silny lek- ja przy całkowitym braku owulacji przestymulowałam się już w 3 cyklu kuracji dlatego zawsze dziwi mnie podawanie go kobietom, które tą owulację mają. Ale w sumie ja to zawsze wszelkie możliwe powikłania itd mam :p

Natka a ktory masz dizis dc ?
Nie wiem czy pamietasz ze jak zaszlam w ciaze z emilkiem wlasnie tempka moja skala w gore i dol jak chciala... bp to sa wyzuty hormonow.
Mozesz wstawic zdjecie swojego wykresu ? Bo ja na tel. Nie widze a nie mam czasu na kompa wcale..

Akuku dziś 36dc . Ale zdjęcia wykresu nie wstawie bo też z tel. korzystam. W kazdym razie obstawiałam owulkę w 11 dc, ovufriend tez mi najpierw tak ustawił ale tempka po kilku dniach spadła, więc myślę że to bezowulacyjny. Co do skoków to też miałam w ciąży, ale był wtedy wyraźny podział na dwie fazy, teraz nie ma.

akuku nie testuję, obstawiam jednak owulację bo był spory skok i od 4 dni tempka się na tym wyższym poziomie utrzymuje. Na dniach się okaże czy spadnie czy zostanie na wyższym poziomie. A jak tak to do @ jeszcze strasznie daleko :-(

paulinka no naprawdę... ja już na ten cykl nie mam sił :-( u mnie zawsze wszystko musi być popierniczone :-)

reklama
Do góry