reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Dziewczyny stara. Sei pogodzic z mysla ze malucha zobacze dopieri przy porodzie, no trudno sie mowi... maluch sie urodzi bedzie u mnie mama i bedzie prac i prasowac czy to dka chlopca czy dla dziewuszki...ja tylko uniwersalne popiore i przygotuje i tyle. Nie chce juz o tym myslec bo mnie ostatnio wszystko dobija i przytlacza, myslalam ze chociazbto sie uda, no nic..
Chce miec juz wszystko gotowe a cala reszta mnie nie interesuje.... najwazneijsze jeszce kupic wozek, posciel, ciuszki i inne duperele i wtedy byle do stycznia.
Akurat tego zd na czas ciazy zaczna sie problemy finansowe sie nie spodziewalam... chcialam sie bardziej cieszyc a nie moge.. ahh ide spac bo smece.

reklama
Witam wieczornie.

Akuku - głowa do góry. Może jak dziewczyny piszą, jakis autobus wchodzi w gre.... Albo jacyś znajomi z toba pojada co maja auto.... Pokombinuj....Trzymam kciuki zeby sie udalo ;)

Wiecie co, w dzien ponarzekałam na te testy owu. Przyszła do domu i odruchowo zrobilam test. No i kochane - wzorowy test pozytywny. Kreska testowa na maksa ciemna i nawet szersza od kontrolnej. Ale w szoku byłam. Przed spaniem jeszcze powtorze.

EDIT - kolejny test wyszedl tez pozytywny. To znaczy ze owu w ciagu 24 godzin czyli dzis odpoczywamy a jutro/pojutrze dzialamy. Dobrze mysle?

Ostatnia edycja:
tysia super ze test pozytywny :))) jesli test wyszedl pozytywny, ja bym zadziala rano, po okolo 12h od pozytywnego testu. Rano plemniki podobno maja najlepsze parametry i to jest najlepsza pora dnia na staranka :) Trzymam kciuki :*

natka wydaje mi sie, ze raczej na pewno nie zaszkodzilibyscie potencjalnej fasolce starajac sie teraz. A z tego co czytalam wtedy sa najlepsze szanse.Na sobie nie sprawdzilam bo ja laparoskopie mialam juz po owulacji, zreszta podobno tak to sie wlasnie robi :confused2: Ale wierze ze teraz juz bedzie tylko lepiej.

Do Swiat musimy wszystkie byc dwukreskowe :-) inaczej nie nazywam sie Agnieszka :-)

akuku glowka do gory, bedzie dobrze !! Pomysl z autobusem wydaje sie sensowny, tylko pytanie czy Ty masz taka mozliwosc ? Wierze ze problem uda sie jakos rozwiazac, i nie doluj sie bo nie masz czym ! Masz piekne zdrowe dzieciatko w sobie, i juz za 3 miesiace sie spotkacie :happy2: Problemy finansowe zazwyczaj dotykaja Nas wtedy kiedy najmniej sie tego spodziewamy niestety, ale trzeba wierzyc ze wszystko sie rozwiaze :blink:

U mnie dzis temp. do gory eh..

Nuuuska, ty mi dzis piszesz ze rano trzeba podzialac? Mój G o 7 pojechał, a ja dopiero teraz twojego posta przeczytalam.... Ehh... Do tego rano to ja ledwo z łózka sie zwlekam, nie ma mowy o seksie.

Dobrego dnia wszystkim ;)

No no, Nuuuśka- taki ładny skok? Zwykle 12 dpo miałaś już spadek :-) także trzymam mocno kciuki :*

Akuku głowa do góry!

Tysia to działajcie jak tylko będzie szansa :-)

Wiecie, u mnie chyba "problem" starań w tym cyklu rozwiązał się sam. Wieczorem zaczęłam krwawić i to na tyle mocno, że nadal to trwa. Oczywiście mi się trafiło coś dziwnego no bo jakby miało być inaczej? Gin mówił że może pojawić się 2-3 dniowe plamienie ale ze mnie leci cholercia jak z kranu :/ więc jak zwykle musi być coś nie tak..
Poza tym dziś 14dc więc owu albo nie będzie albo cykl się wydłuży. Powiem Wam szczerze że czasem mam tego wszystkiego dość :-(

Miłego dnia :*

reklama
Nuuśka beta, beta!!! A ja dzisiaj zrobiłam sobie test pamiątkowy i kreska testowa jest sporo mocniejsza od kontrolnej:)) Znaczy chyba wszystko ok:) Test oczywiście robiony z jakiegoś 10 moczu:)

10102013921.jpg

Załączniki

• 10102013921.jpg
    10102013921.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Do góry