reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

witam wieczornie dziewczynki.

Okropny dzien mialam, czasu na nic :no:

natka czemu od razu zakladasz ze cos bedzie nie tak ? Czesto czytam ze po HSG jak i laparoskopii moze wystapic plamienie badz lekkie krwawienie, takie wlasnie parodniowe jak piszesz, poczekajmy spokojnie do jutra jesli krwawienie nie zmniejszy sie, sprobuj skontaktowac sie ze swoim lekarzem :zawstydzona/y:Ale kurcze to na pewno nic niepokojacego musimy w to wierzyc !!
Jesli chodzi o Luteine, dzis bralam ostatni dzien. Chcialam mimo wszystko pociagnac ja do min. 12 dnia po choc nic to i tak zapewne nie da. Fasolki w koncu nie wyczaruje z niczego :-(

kasiol kochana zobacze jak bedzie wygladala temperatura jutro, mimo wszystko caly czas pnie sie w gore, jesli spadnie, zatestuje, choc nie mam zadnych 10 cholercia, zamowilam dopiero.Najwyzej zatestuje w sobote, jesli testy przyjda jutro. Przypuszczam ze w momencie kiedy od jutra lutke odstawie, od soboty temp. zacznie spadac i pewnie kolo niedzieli/poniedzialku pojawi sie @. Gdyby jakims cudem @ do poniedzialku sie nie pojawila a temperatura mimo wszystko bylaby jakas, w poniedzialek pojde na bete. Ale dla mnie do kurcze niestety marzenie.

paulinka tescik piekny, marzenie kazdej staraczki :* Oby teraz dzidzia ladnie rosla a ty duzo odpoczywaj :*

akuku ale ja za Wasza rada bralam jeszcze dzis lutke kochana. Nie chcialam odstawiac, obawialam sie mimo wszystko, jutro juz nie biore, niech bedzie co ma byc. Jak napisalam wyzej, jesli od jutrzejszego odstawienia do pn @ nie zawita a temperatura bedzie w miare przystepna moze wybiore sie na bete. Ale ja juz chyba po prostu nie potrafie uwierzyc ze sie moze udac...:-(

patu$ gin na pewno da Ci skierowanie na usg piersi lub jesli moze, sam je wykona. Ale nie martw sie, na pewno wszystko bedzie dobrze ! :blink:

W tym miesiacu postanowilismy ze postaramy sie odlozyc 700zł zeby w kolejnym muc kupic wreszcie zmywarke. Mam nadzieje, ze to Nam sie uda :ninja2: miesiac troche do bani bo Ł. mimo nocek nie zarobil wcale wiecej, ale moze damy jakos rade, faknie byloby w koncu sie urzadzic na amen a tu jeszcze tyle do zrobienia :nerd:

Milego wieczorku kochane.:*

edit. natka doczytalam wlasnie ze dzwonilas do szpitala. Przede wszystkim uspokoj sie, nie denrwuj bo stres tez wiele daje ! Do jutra na pewno wszystko pomalu przejdzie, tylko duzo odpoczywaj i staraj sie nic nie dzwigac i nie przemeczac.

Ostatnia edycja:
reklama
Staram się Nuuuśka, zresztą szczerze mówiąc i tak cały czas dziś leżę (wczoraj też) bo zwyczajnie nie mam siły i jest mi słabo... Dziś pół dnia przeryczałam bo mam już dość, zaczyna mi naprawdę psychicznie brakować sił... Ale nie będę już Wam smęcić..
Co do Ciebie kochana to mam nadzieję że tempka się utrzyma, zresztą z całej siły ściskam za to kciuki! :* mam nadzieję że jednak Wam się udało :* obyś zobaczyła dwie kreski na teście :*

Nuska jak jutro tempka nie spadnie to idz jutro na bete , wyniki masz tego samego dnia ? Bedziesz wiedziala czy masz dalej brac lutke czy odstawic... bo jak tempka wysoko a Ty odstawisz...no nie wiadomonczy tu wlasnie o lutke nie chodzi.

Patuska mam nadzieje ze to nic powaznego i ze to gruczoly poprostu..

Natka no krwawienia faktycznie nie powinno byc, oby do jutra minelo...

Ahh m nadal sika na brazowo a mi sie wyc juz chce... bo na zasrane wyniki pewnie tydzien bedziemy czekaj, a ja osiwieje z nerwow... czemu jak sie wali to wszystko na raz?
Ahh odezwe sie jak mi sie humor poprawi...

natka ja wiem ze to ciezkie, ale wiesz czego Cie ucze od poczatku ??? Ze nie mozemy sie poddawac, nie i koniec kropka. Mi chcialo sie ryczec wczoraj, chcialo sie dzis, ale wiem ze nie moge. Nie dam sie. Musimy byc silne, i wierzyc ze w koncu sie uda. Idz spokojnie spac, i czekam jutro na same dobre wiadomosci :*

akuku eh ja nie wiem czy isc na ta bete.Bo ja nie czuje ani troche ze to moze byc fasolka :zawstydzona/y:Wczoraj ani cienia cienia. Jakby temperatura jutro nie spadla, to to rzeczywiscie bylby chyba cud,ale u mnie sie nie zdarzaja takie rzeczy. Nie ma co gdybac. Czekam az ziolka sie zaparza, ide spac i zobaczymy. Taka jak dzis rzeczywiscie jeszcze nie byla, chodzi mi o wartosc, ale nie licze na zbyt wiele bo wiemy jak latwo mozna sie zawiesc.
Trzymam kciuki za wyniki M. mam nadzieje, ze beda w porzadku bo u Ciebie tych zmartwien jest stanowczo zbyt wiele !

hej hej

Melduje sie porannie z jedna tlusta krecha...:dry::-( No ale czego moglam sie spodziewac.
Eh do bani jak zawsze. Takze dzis juz nie biore Luteiny, co jak co, ale cien cienia powinien byc juz widoczny a tu zupelnie nic.

Milego dzionka :* mam nadzieje ze u Ws beda lepsze wiesci

Hej!

Dam Wam znac co i jak ale po 8 musze zadzwonic zapytac czy przyjmuje dzis bo nawet nie wiem,z tego wszytskiego to jesc mi sie nie chce... A do roboty trzeba isc:-(

Natka no fakt zywej krwi nie powinno byc. Ja mialam bardzo lekkie plamienie dzien z wkladka chodzilam tylko.

Nuuuska tule mocno. PO odstawieniu lutki tempka bedzie spadac.

Hej
co za informacje od rana :( nuśska jaka szkoda-ta tempka w 12dpo była taka obiecująca:( ale póki @ nie ma jest nadzieja-siostrze ze Stasiem wyszedł test dopiero dobry tydzień po terminie @;/
patus dobzrze ze do gina sie umówiłaś, po twojej kuracji wczesniejszej moze takie coś wystapic wiec trezba byc czujnym!
natka mam nadziej ze dziś lepiej?
tyśka co tam?
akuku kurcze co po chwila coś was dopada:/ oby było lepiej?

patu$ wiem, wiem ze bedzie spadac. W koncu lutka ja dzwigala i tylko dzieki Niej jest jeszcze taka wysoka. Trudno, nie zamierzam ryczec choc mam tylko na to dzis ochote :-(

kasiol ja wiem, ze sa rozne przypadki, i ze nieraz na prawde jest fasolka a testy zawodza, ale w moim przypadku chyba tak nie bedzie nigdy, bo zawsze zaczyna i konczy sie tak samo - na @ . :dry:
Ł. przedwczoraj byl smutny, wczoraj mialam mu nie mowic ale powiedzialam po cichu ze ladnie wzrosla a dzis nic nie powiem:zawstydzona/y:

U Nas odczarowanie ciezko przychodzi :blink:

Nuuśka tempka nadal ładna, więc nadal trzymam kciuki i nie puszczam:) Kasiol u Ciebie jak równiutko:) Też czekamy i trzymamy kciuki:)

reklama
paulinka dziekuje za kciuki ale raczej juz nie ma za co :/ chyba tylko za to zeby teraz @ szybko sie pojawila po odstawieniu.
Powiedz mi w ogole na jakiej czulosci Ty testowalas na poczatku ? na 10?

Do góry