reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Nuska wow jaka tempka takiej wysokiej nie mialas nigdy w 12 dpo.. moze zrob ta betke i w razie czego bierz ta lutke? Hmm moze Ty dopiero wczoraj implanrtacje mialas, bo niektorzy maja do 12 dpo... hmm trzymam kciuki oby jutro nie spadla.

Paulinka sluczny tescik, ja swoje do tej pory trzymam hehehe. I poczatkowo coedziennie robilam... bo nie wierzylam.

Posprzatalismy w domku, wspolnie z dziecmi, m zrobil sernika mmmm , u mnie byla kolexanka na kawce, jeszce dzis ide do niej po obiadku ktory mam juz gotowy , wiec luzik...ale oranie nadal czeka na prasowanie hehe.

Dziewczyny juz sie pogodzilam ze na usg nie ide, wiec nie szukam czy jest polaczenie autobusowe itd, bo tam bym musiala jakos dosc nie wiem jak dlaeko to jest... juz nie mysle. Urodzi sie maluszek i wtedy go poznam a teraz bede dalej miec nadzieje na core. Najwazniejsze zeby bylo zdrowe.

Aa dzis Alex do mnie ranoprzyszedl do lozka i mowi : mamusiu jak teraz urodzisz chlopczyka to mozenastepnym razem bedzie dziewczynka... a ja do niego ze juz syneczku nie bede w ciazy bo 3 dzieci juz bede miala , a 4 juz nie...alex..a dla czego ? Dla tego ze trzeba was wychowac i ze utrzymanie duzen rodziny to duze koszta, a alex na to ze mi pomoze sie zajmowac maluchami i ze da pieniazki ze skarbonki...skodziak maly.. powiedzial ze moge miec 4 albo 5 dzieci...hehe

Paulinka nadal nie możesz uwierzyc? :) kolejny test powierdza- nie ma bata- jesteś w ciąży :-)

Akuku to Twoja decyzja, jeśli tak postanowiłas to odpuść usg. Już i tak przeleci szybko do porodu więc niedługo zobaczysz swoje maleństwo.

Natka za duzo mnie stresu kosztuje myslenie o tym...jak juz sie zdecydowalam to teraz nie ma w moim miescie a nie mam sily kombinowac szuakc polaczen itd..u nas nie ma jak w pl ze autobusy co chwila..
Problemy finansowe sa, m kolejny tydz nie ma placone i nie wiemy czy szef mu zaplaci...no jakis znak ze mam nie isc bo wszystko pod gorke. Mowi sie trudno przezyje. 3 miesiace kiedys sie skoncza, kazda ciaza konczy sie porodem wiec dam rade... 2 lata czekalam na ciaze wiec co to te 3 miesiace co zostaly... tymbardziej ze czas zasowa tak ze nie wiem czy sie wyrobie ze wszystkim..

Powoli zaczynam wierzyć w fasolkę, bo mamę już strasznie męczy... Dopiero wieczorem zaczynam jakoś funkcjonować, bo za dnia to jest masakra. Nudności, gdzie się nie odwrócę to smród mnie dopada no i popołudniu musi być drzemka, bo bym padła. Po niej już lepiej się czuję:)Akuku a

Ty nie będziesz miała jeszcze jedengo usg koło 34 tygodnia? Alex jaki kochany:)

Paulinka w uk robia tylko 2 usg w 12 i 20 tc...to wszystko...
Tak alex slodziak...

Ja mam kolejne zmartwienie m mnie dzis wola z lazienki bo mial b, ciemny mocz ciemny braz... masakra...nie ma mowy o zabarwieniu pokarmem... kurr... sie naczytalam o krwi w moczu itd... ize jak nic nie boli to jakis rak...masakra az sie trzese od srodka ...jejku wszystko tylko nie zdrowie, blagam...

Hejka! Przepraszam ze tak milcze ale mam problem... Ogolnie trzy dni temu po prysznicu jak co miesiac badam sobie piersi i co?\ Nad prawa piersia mam zgrubienie tak ze 4 cm nad brodawka. Zgrubienei o rownym ksztalcie twarde nie bolace ale bardzo wyczuwalne...

Przestraszylams ie i jutro ide do ginka. Niech albo zrobi mi usg albo da skierowanie na cos. Boje sie jak cholera do tej pory bylo wszystko ok a teraz...ah szkoda slow na to wszytsko.

Dobrej nocki

Kurcze dziewczyny oby wszystko było dobrze...
Akuku Ty męża dp lekarza badanie moczu zrobić i pewnie coś tam jeszcze lekarz zleci, a Ty Patuśka jak jutro wrócisz od gina to od razu zdawaj relacje. Kurcze musi być dobrze, no musi...

reklama
Paulinka chyba mimo wszystko fajnie jest "czuć" ciążę... :-)

Akuku wyślij koniecznie M do lekarza, ale nie martw się na zapas- na pewno wszystko bedzie dobrze!

Patu$ka daj znać co po wizycie. I nie martw się bo to nie musi być nic groźnego. Np ja kiedyś też tak miałam że wyczułam dość duże zgrubienie, dostałam skierowanie na usg i okazało się, że mam po prostu dużo tkanki gruczołowej czy gruczolastej (nie pamiętam dokładnie) i taka moja uroda że mogą być wyczuwalne guzki. Po @ się wchłonęło i przestało być wyczuwalne. U Ciebie też na pewno będzie to coś niegroźnego :*

U mnie nie za ciekawie. Dzwoniłam na oddział gin. i okazało się, że to nie za dobrze że krwawię. Plamienie byłoby ok, ale żywej krwi być nie powinno... Cholera znowu się wszystko pieprzy. Jak jutro nadal będzie tak mocno to mam przyjechać. Na razie jest jakby słabiej - mam nadzieję ze nie zapeszę i do jutra przejdzie całkiem...

Do góry