Nuska wow jaka tempka takiej wysokiej nie mialas nigdy w 12 dpo.. moze zrob ta betke i w razie czego bierz ta lutke? Hmm moze Ty dopiero wczoraj implanrtacje mialas, bo niektorzy maja do 12 dpo... hmm trzymam kciuki oby jutro nie spadla.
Paulinka sluczny tescik, ja swoje do tej pory trzymam hehehe. I poczatkowo coedziennie robilam... bo nie wierzylam.
Posprzatalismy w domku, wspolnie z dziecmi, m zrobil sernika mmmm , u mnie byla kolexanka na kawce, jeszce dzis ide do niej po obiadku ktory mam juz gotowy , wiec luzik...ale oranie nadal czeka na prasowanie hehe.
Dziewczyny juz sie pogodzilam ze na usg nie ide, wiec nie szukam czy jest polaczenie autobusowe itd, bo tam bym musiala jakos dosc nie wiem jak dlaeko to jest... juz nie mysle. Urodzi sie maluszek i wtedy go poznam a teraz bede dalej miec nadzieje na core. Najwazniejsze zeby bylo zdrowe.
Aa dzis Alex do mnie ranoprzyszedl do lozka i mowi : mamusiu jak teraz urodzisz chlopczyka to mozenastepnym razem bedzie dziewczynka... a ja do niego ze juz syneczku nie bede w ciazy bo 3 dzieci juz bede miala , a 4 juz nie...alex..a dla czego ? Dla tego ze trzeba was wychowac i ze utrzymanie duzen rodziny to duze koszta, a alex na to ze mi pomoze sie zajmowac maluchami i ze da pieniazki ze skarbonki...skodziak maly.. powiedzial ze moge miec 4 albo 5 dzieci...hehe