reklama
Pracuje w olx, przebij to [emoji1787]
Genital w bokserkach to był hit. Ale z drugiej strony sama pamietam jak panikowałam jako nastolatka [emoji16]
A z ludzką głupotą pogodziłam się w momencie gdy zaczęłam sprzedawać rzeczy na olx [emoji12]
E
Em82
Gość
W tym cyklu poocieramy się z mężem trochę tym genitaliem i może coś z tego w końcu będzie[emoji1320] [emoji18]Genital w bokserkach to był hit. Ale z drugiej strony sama pamietam jak panikowałam jako nastolatka [emoji16]
A z ludzką głupotą pogodziłam się w momencie gdy zaczęłam sprzedawać rzeczy na olx [emoji12]
a co tam!
Pracuje w olx, przebij to [emoji1787]
Teraz rozumiem Twoje reakcje
Tez zaraz powiem mojemu, żeby szykował genital bo idę się ocierać [emoji1787]
W tym cyklu poocieramy się z mężem trochę tym genitaliem i może coś z tego w końcu będzie[emoji1320] [emoji18]
a co tam!
Gwiazdka94
Fanka BB :)
Nie zawsze się da [emoji28] ja już serio odpuściłam,a na tym 2021 mam często chęć napisać dosadnie [emoji2356] niektóre pytania czy wypowiedzi brzmią jak u dziewczyn z gimnazjum [emoji2356] i przestałam wjeżdżać na te wszystkie kreskowe co wpadają na forum tylko po to żeby wrzucić test i żeby ktoś I'm napisał "ja też widzę" nos zku** koleżanek nie mają? Czy o co chodzi? Chcą wsparcia to niech wejdą powiedzą coś o sobie dadzą się poznać, a nie jebs test i pytanie "widzicie bo ja tak" [emoji2356] napiszesz, że nie to jesteś potworem, zwrócisz uwagę, że za wcześnie no to jesteś złem wcielonym. Ja i tak mam łatkę tej złej [emoji28] no ale nick zobowiązuje [emoji1787]
Wlasnie dzisiaj tak sie zastanawialam, ze albo te dziewczyny wpadaja tylko zeby sie pochwalic testem albo za krotko jestem na forum, zeby je kojarzyc [emoji848]
Poszłam z ciekawości na wrześniowe mamy poczytać komu się udało w ostatnim cyklu i troszkę się pocieszyć, ale jak popatrzyłam na laski nie będące w ciąży co się tam udzielają i niektóre w ciąży to cieszę się, że nasz cykl jednak będzie na październikowych mamusiach [emoji41][emoji1787]
E
Em82
Gość
Ja też się już łapie na październikowe i niezmiernie się z tego ciesze...[emoji837]...[emoji57][emoji2958]Poszłam z ciekawości na wrześniowe mamy poczytać komu się udało w ostatnim cyklu i troszkę się pocieszyć, ale jak popatrzyłam na laski nie będące w ciąży co się tam udzielają i niektóre w ciąży to cieszę się, że nasz cykl jednak będzie na październikowych mamusiach [emoji41][emoji1787]
reklama
O to to [emoji1787]
Ja też się już łapie na październikowe i niezmiernie się z tego ciesze...[emoji837]...[emoji57][emoji2958]