reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Genital to jedyne co mnie tu wczoraj zatrzymalo [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Dziewczyny ja naprawdę marzę o tym, żeby absolutnie każdej po kolei gratulować pięknych kresek.
Natomiast czasem cycki opadają [emoji2368]
No to zbieraj te cycki z podłogi i traktuj takie posty jako rozrywkę[emoji6] zawsze znajdzie się ktoś kto będzie testował od 1dpo i szkoda naszych nerwów, całego świata nie zbawimy

Masz rację [emoji85]
Ale po prostu czasem to bym tylko tłukła i patrzyła czy równo puchnie [emoji1787]
No to zbieraj te cycki z podłogi i traktuj takie posty jako rozrywkę[emoji6] zawsze znajdzie się ktoś kto będzie testował od 1dpo i szkoda naszych nerwów, całego świata nie zbawimy

Nie zawsze się da 😅 ja już serio odpuściłam,a na tym 2021 mam często chęć napisać dosadnie 🤦‍♀️ niektóre pytania czy wypowiedzi brzmią jak u dziewczyn z gimnazjum 🤦‍♀️ i przestałam wjeżdżać na te wszystkie kreskowe co wpadają na forum tylko po to żeby wrzucić test i żeby ktoś I'm napisał "ja też widzę" nos zku** koleżanek nie mają? Czy o co chodzi? Chcą wsparcia to niech wejdą powiedzą coś o sobie dadzą się poznać, a nie jebs test i pytanie "widzicie bo ja tak" 🤦‍♀️ napiszesz, że nie to jesteś potworem, zwrócisz uwagę, że za wcześnie no to jesteś złem wcielonym. Ja i tak mam łatkę tej złej 😅 no ale nick zobowiązuje 🤣

Masz rację [emoji85]
Ale po prostu czasem to bym tylko tłukła i patrzyła czy równo puchnie [emoji1787]
Od kilku dni są takie kwiatki na forum, że aż trudno uwierzyć[emoji2960] ale przynajmniej nie wieje nudą[emoji57]
Chyba od 3 dni płacze ze śmiechu przed telefonem a śmiech to zdrowie [emoji4]

Ja już chyba mam gorszej [emoji1787]
Moja wiedza też nie jest jakaś imponująca. 99% rzeczy nauczyłam się właśnie od Was. Nie jestem specjalistą.
Ale ch*j mnie strzela jak czasem czytam te głupoty.
Nie zawsze się da [emoji28] ja już serio odpuściłam,a na tym 2021 mam często chęć napisać dosadnie [emoji2356] niektóre pytania czy wypowiedzi brzmią jak u dziewczyn z gimnazjum [emoji2356] i przestałam wjeżdżać na te wszystkie kreskowe co wpadają na forum tylko po to żeby wrzucić test i żeby ktoś I'm napisał "ja też widzę" nos zku** koleżanek nie mają? Czy o co chodzi? Chcą wsparcia to niech wejdą powiedzą coś o sobie dadzą się poznać, a nie jebs test i pytanie "widzicie bo ja tak" [emoji2356] napiszesz, że nie to jesteś potworem, zwrócisz uwagę, że za wcześnie no to jesteś złem wcielonym. Ja i tak mam łatkę tej złej [emoji28] no ale nick zobowiązuje [emoji1787]

Ja już chyba mam gorszej [emoji1787]
Moja wiedza też nie jest jakaś imponująca. 99% rzeczy nauczyłam się właśnie od Was. Nie jestem specjalistą.
Ale ch*j mnie strzela jak czasem czytam te głupoty.
Wystarczy poświęcić chwilę i poczytać 🤷‍♀️ ja się z tą wiedzą też nie urodziłam 😅
Gorsza ode mnie? Nieee po prostu Ty jeszcze odpisujesz 😁 ale zapewniam, że przyjdzie magiczny moment, że zacznę odpisywać na takie głupoty "widze❤️ ciąża 6 tydzień" 😁😁

Ja myślałam, że po 30 latach życia już się pogodzę z ludzką głupotą i po prostu będę sobie spokojnie żyła [emoji2296]
Ale no coś mi nie idzie
Wystarczy poświęcić chwilę i poczytać [emoji2368] ja się z tą wiedzą też nie urodziłam [emoji28]
Gorsza ode mnie? Nieee po prostu Ty jeszcze odpisujesz [emoji16] ale zapewniam, że przyjdzie magiczny moment, że zacznę odpisywać na takie głupoty "widze[emoji3590] ciąża 6 tydzień" [emoji16][emoji16]

reklama
Genital w bokserkach to był hit. Ale z drugiej strony sama pamietam jak panikowałam jako nastolatka 😁
A z ludzką głupotą pogodziłam się w momencie gdy zaczęłam sprzedawać rzeczy na olx 😜

Do góry